.......:)))asabi astrolog 1 :)))........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Bas-mayın!
Bu hafta atacağınız adımlara dikkat edin, her yere bas-mayın! Çünkü yaptığınız eşek şakalarından dolayı intikam almak isteyen arkadaş grubunuz etrafınızı mayın tarlasına çevirmiş haberiniz bile yok. Benim tavsiyem mayın tarlasında dolaşmaktansa kendinizi eve kilitleyip hafta boyunca korsan DVD filmleri izlemeniz. Yemek olarak da çabuk çorbalardan içebilirsiniz, içiniz yumuşar. 

dikkafı oldugum pek söylenemez ama bu arada ununtmadan KORSANA HAYIR!!!!!

Dedikoducu İKİZLER
21 Mayıs-21 Haziran
Allah akıl fikir versin
Taş atıp kolunuzu yormadan para kazanma hayalleriniz bugünlerde maden aranan Kaz Dağları'na kadar uzandı demek. Zamanını bilgisayar başında geçirenler ise facebook gibi bir site yapıp milyon dolarlar kazanma rüyaları görüyor. Allah akıl fikir versin evladım. Bu ham hayallerle yakında elinizdeki işten de olup asgari ücrete talim edeceksiniz, haberiniz yok.

:'( :'( :ciglik :naapcam

Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Bas-mayın!
Bu hafta atacağınız adımlara dikkat edin, her yere bas-mayın! Çünkü yaptığınız eşek şakalarından dolayı intikam almak isteyen arkadaş grubunuz etrafınızı mayın tarlasına çevirmiş haberiniz bile yok. Benim tavsiyem mayın tarlasında dolaşmaktansa kendinizi eve kilitleyip hafta boyunca korsan DVD filmleri izlemeniz. Yemek olarak da çabuk çorbalardan içebilirsiniz, içiniz yumuşar. 

Çok komik yaa. ;D ;D ;D

roze' Alıntı:
Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Bas-mayın!

Çok komik yaa. ;D ;D ;D
;D

Geri