.......:)))asabi astrolog 1 :)))........

• Konbuyu başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde tnctrkcell tarafından oluşturulan .......:)))asabi astrolog 1 :)))........ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,633 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı .......:)))asabi astrolog 1 :)))........
Konbuyu başlatan tnctrkcell
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tnctrkcell
S

semişş

Kullanıcı
8 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Bas-mayın!
Bu hafta atacağınız adımlara dikkat edin, her yere bas-mayın! Çünkü yaptığınız eşek şakalarından dolayı intikam almak isteyen arkadaş grubunuz etrafınızı mayın tarlasına çevirmiş haberiniz bile yok. Benim tavsiyem mayın tarlasında dolaşmaktansa kendinizi eve kilitleyip hafta boyunca korsan DVD filmleri izlemeniz. Yemek olarak da çabuk çorbalardan içebilirsiniz, içiniz yumuşar. 

dikkafı oldugum pek söylenemez ama bu arada ununtmadan KORSANA HAYIR!!!!!

S

SUNFLOWERS

Dedikoducu İKİZLER
21 Mayıs-21 Haziran
Allah akıl fikir versin
Taş atıp kolunuzu yormadan para kazanma hayalleriniz bugünlerde maden aranan Kaz Dağları'na kadar uzandı demek. Zamanını bilgisayar başında geçirenler ise facebook gibi bir site yapıp milyon dolarlar kazanma rüyaları görüyor. Allah akıl fikir versin evladım. Bu ham hayallerle yakında elinizdeki işten de olup asgari ücrete talim edeceksiniz, haberiniz yok.

:'( :'( :ciglik :naapcam

R

roze

Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Bas-mayın!
Bu hafta atacağınız adımlara dikkat edin, her yere bas-mayın! Çünkü yaptığınız eşek şakalarından dolayı intikam almak isteyen arkadaş grubunuz etrafınızı mayın tarlasına çevirmiş haberiniz bile yok. Benim tavsiyem mayın tarlasında dolaşmaktansa kendinizi eve kilitleyip hafta boyunca korsan DVD filmleri izlemeniz. Yemek olarak da çabuk çorbalardan içebilirsiniz, içiniz yumuşar. 

Çok komik yaa. ;D ;D ;D

Z

zamansizyagmur01

Kullanıcı
14 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
okuldada böyleydi hep sözlüde ilk benim adım söylenirdi,varsın burclardada da olsun ;D

T

tnctrkcell

roze' Alıntı:
Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak
Bas-mayın!

Çok komik yaa. ;D ;D ;D
;D