Aramızda psikolog olmak isteyen veya pskoloji dalında çalışanlarımız var mı?

• Konbuyu başlatan ncy
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sağlık kategorisinde ncy tarafından oluşturulan Aramızda psikolog olmak isteyen veya pskoloji dalında çalışanlarımız var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,796 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sağlık
Konu Başlığı Aramızda psikolog olmak isteyen veya pskoloji dalında çalışanlarımız var mı?
Konbuyu başlatan ncy
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
N

ncy

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Psikoloji ilgi alanım..

İlgilenen başka kişiler de var mı aramızda?..

Merak ettim..

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Amatörce bir ilgim var ne yalan söyleyeyim şimdi... Kişi analizlerim hiç fena değildir. Ama mesleki anlamda hiç düşünmedim vesselam... Pisikoloji sabır gerektiriyor. E oda bende fazlasıyla eksik bir durum... Ama her şeye rağmen zevkli  bir meslek olsa gerek...

N

ncy

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Hmm..konuyla ilgili görüşlerinizi anladım ama; neden sabır gerektiriyor? pek anlayamadım.
bu zamana kadar ilk kez birisi sabra ihtiyacım olacagını söyledi.. o yüzden soruyorum.. yine merak..!

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ben çok mutluyum,neşeliyim,harikayım,muhteşemim diyen birisi pisikoloğa gitmez... Tam tersi insanların baş vurduğu bir durumdur... Yani genelde insanlar sorunlarını çözmek için pisikoloğa baş vururlar. E sürekli sorunlarlarla iç içe olmakta insanın sabrını zorlayan bir durumdur...
Bana göre de değil,genel anlamı ile böyledir. O yüzden demişim...