Amatörce bir ilgim var ne yalan söyleyeyim şimdi... Kişi analizlerim hiç fena değildir. Ama mesleki anlamda hiç düşünmedim vesselam... Pisikoloji sabır gerektiriyor. E oda bende fazlasıyla eksik bir durum... Ama her şeye rağmen zevkli bir meslek olsa gerek...
Hmm..konuyla ilgili görüşlerinizi anladım ama; neden sabır gerektiriyor? pek anlayamadım. bu zamana kadar ilk kez birisi sabra ihtiyacım olacagını söyledi.. o yüzden soruyorum.. yine merak..!
Ben çok mutluyum,neşeliyim,harikayım,muhteşemim diyen birisi pisikoloğa gitmez... Tam tersi insanların baş vurduğu bir durumdur... Yani genelde insanlar sorunlarını çözmek için pisikoloğa baş vururlar. E sürekli sorunlarlarla iç içe olmakta insanın sabrını zorlayan bir durumdur... Bana göre de değil,genel anlamı ile böyledir. O yüzden demişim...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.