Apple otomobilleri ele geçiriyor

  • Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone, iPad ve Apple Dünyası kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Apple otomobilleri ele geçiriyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,900 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone, iPad ve Apple Dünyası
Konu Başlığı Apple otomobilleri ele geçiriyor
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Apple, uzun süredir beklenen araç içi sistemi CarPlay’i başlattı. Apple’ın iş ortakları Ferrari, Mercedes-Benz ve Volvo, CarPlay’i bu hafta otomobillerinde sergileyecek.


Apple, CarPlay isimli araç içi eğlence ve yönetim sistemini “Otomobilde iPhone kullanmanın daha akıllı, daha güvenli ve daha eğlenceli yolu” olarak tanımlıyor. Sürücüler, CarPlay’i araçlarının konsolundan veya direksiyonlarındaki tuşa basılı tutarak Siri’yi devreye sokarak kullanabilecekler.

Akşam'da yer alana habere göre; iPhone, CarPlay aracılığıyla otomobile bağlandıktan sonra, sürücüler Siri ile konuşarak rehbere erişebilecek, aramalar yapabilecek, cevapsız çağrılara geri dönebilecek ve sesli mesajları aktarabilecek. Siri ayrıca sürücünün sesli komutlarını yerine getirebilecek, SMS’leri okuyabilecek ve sürücünün söylediklerini yazılı mesajlara dönüştürebilecek.
 
Üst