Feveran Estomp' Alıntı:İçtiğim şey burnumdan çıktı.. Teşekkürler fotoğraflar için.
Yaşadığın an karelense eminim ki bu başlık altına yakışırdı :ahahFeveran Estomp' Alıntı:İçtiğim şey burnumdan çıktı.. Teşekkürler fotoğraflar için.
Görmek isterim yaw seni o haldeZynep' Alıntı:
He he, ben hep yaparım ki bunu!
Bir arkadaşım Msn'de muhabbet ederken yaptırmış, fotosunu alıp bana yollamıştı ama bulamıyorum kayıtlı olduğu cd'yi. Aradım valla.Görmek isterim yaw seni o halde
;D ;D ;D Dur dur bozma bizde ögretsene su sası bakışı iç beceremiyorum yawffZynep' Alıntı:Bir arkadaşım Msn'de muhabbet ederken yaptırmış, fotosunu alıp bana yollamıştı ama bulamıyorum kayıtlı olduğu cd'yi. Aradım valla.Görmek isterim yaw seni o halde
Şu anda bile ağzım fiyonk,gözlerimide şaşı yapıyorum hatta...
Onu biliyorum bizde küçükken yapıyorduk küçük çocukları korkutuyorduk hep çok dehşet bişi oluyor yaa ;D ;DZynep' Alıntı:Bir de göz kapaklarımı tersine çevirme huyum vardır!
Ama o biraz ürkütücü bir görüntü oluyor...
Ayyy süper yaa yazık kıza daha uğramamıştır size ;D ;D ;DZynep' Alıntı:Muzur senii...
Kızım, hiç tanımadığım bir okul arkadaşını eve davet etmiş, bana da mesaj atmıştı, "gözlerini ters çevirip kapıyı aç mutlaka" diye...
Arkadaşınada, "annemde bir rahatsızlık var, görünce şaşırabilirsin ama belli etme, çok üzülüyor durumuna", demiş.
Kapıyı açmamla kızcağızın bastığı çığlığı hiç unutmam!
Feveran Estomp' Alıntı:İlk resimde ki adamın saçlarından istiyorum.. ;D