+ Anormal Durumlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan z.sav
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mavieksprescomanormallent0.jpg

He he, ben hep yaparım ki bunu!  :D :D

Görmek isterim yaw seni o halde 

Bir arkadaşım Msn'de muhabbet ederken yaptırmış, fotosunu alıp bana yollamıştı ama bulamıyorum kayıtlı olduğu cd'yi. Aradım valla. :)
Şu anda bile ağzım fiyonk,gözlerimide şaşı yapıyorum hatta... :)

Zynep' Alıntı:
Görmek isterim yaw seni o halde  

Bir arkadaşım Msn'de muhabbet ederken yaptırmış, fotosunu alıp bana yollamıştı ama bulamıyorum kayıtlı olduğu cd'yi. Aradım valla. :)
Şu anda bile ağzım fiyonk,gözlerimide şaşı yapıyorum hatta... :)
  ;D ;D ;D Dur dur bozma  bizde ögretsene su sası bakışı iç beceremiyorum yawff :P

Bir de göz kapaklarımı tersine çevirme huyum vardır!
Ama o biraz ürkütücü bir görüntü oluyor... :)

Zynep' Alıntı:
Bir de göz kapaklarımı tersine çevirme huyum vardır!
Ama o biraz ürkütücü bir görüntü oluyor... :)
Onu biliyorum bizde küçükken yapıyorduk küçük çocukları korkutuyorduk hep:D çok dehşet bişi oluyor yaa ;D ;D

Muzur senii... :)
Kızım, hiç tanımadığım bir okul arkadaşını eve davet etmiş, bana da mesaj atmıştı, "gözlerini ters çevirip kapıyı aç mutlaka" diye...
Arkadaşınada, "annemde bir rahatsızlık var, görünce şaşırabilirsin ama belli etme, çok üzülüyor durumuna", demiş.
Kapıyı açmamla kızcağızın bastığı çığlığı hiç unutmam! :)

Zynep' Alıntı:
Muzur senii... :)
Kızım, hiç tanımadığım bir okul arkadaşını eve davet etmiş, bana da mesaj atmıştı, "gözlerini ters çevirip kapıyı aç mutlaka" diye...
Arkadaşınada, "annemde bir rahatsızlık var, görünce şaşırabilirsin ama belli etme, çok üzülüyor durumuna", demiş.
Kapıyı açmamla kızcağızın bastığı çığlığı hiç unutmam! :)
Ayyy süper yaa yazık kıza daha uğramamıştır size ;D ;D ;D

:)
"Bizim Evin Anormal Durumları" diye bir başlık açsam anlatsam, Geyik sayfası kadar olmasa bile epey bir sayfa dolar herhalde Efsanecim. :)
Kızlar geyik, anne çatlak olunca bu anormal durumlara çok kişi kurban oluyor işte.
Geçenlerde bir tanıdık, "Size gelince her an her şey olabilir diye düşünerek oturuyorum evinizde, hazırlıklıyım yani..." diyordu hatta. :)

Geri