Ankara'nın İncisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bıldırcın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

bıldırcın

KEÇİÖREN                                        KEÇİÖREN                              KEÇİÖREN                  KEÇİÖREN                           

elalejg9.jpg

88iolw6.jpg

800pxankaraparkkeirenevmd8.jpg

14777kecioren35jh1.jpg

20070511117891687803jrysi8.jpg

altinpark499mw9.jpg

ankarazg5.jpg

eyyup55altinparkqz3.jpg

frame24uu1.jpg

frame28bu3.jpg

frame29ht9.jpg

frame35ru4.jpg

frame39ve8.jpg

frame61wi3.jpg

frame62yk8.jpg

frame66na8.jpg

frame69of2.jpg

frame73kj4.jpg

frame76op9.jpg

gkekpark305di7el5.jpg

kankanet15yj7ou9.jpg

kecioren1pi3.jpg

kecioren6worp9tj0.jpg

krenevcilhayvanlarpark3qx8.jpg

selalevu5cl8.jpg

turlarda6fw0.jpg

wwwresimcitycomankarareyo4.jpg

Hep Ankarayı görmek istemişimdir, bir türlü kısmet olmadı...

bu sayede görmüş gibi oluyorumm... :)

teşekkürler.

gittim Ankara'ya ama pek sevmedim
resimler daha bir sıcak geldi şimdi bana
teşekkürler :)

Kristal' Alıntı:
Nihal çok güzel resimler bunlar.
Ankara'yı sevdirdin bana. ;)
Canım bunlar sadece bir kısmı
Ankara soğuk ve renksiz diye düşünenler dikkatle baksın :D
Herkesi beklerim :D :D

catzilla' Alıntı:
Hep Ankarayı görmek istemişimdir, bir türlü kısmet olmadı...

bu sayede görmüş gibi oluyorumm... :)

teşekkürler.
Rica ederim resimler Keçiörene ait devamı gelecek Ankarayla ilgili;)

Bir güzeldir benim memleketim resimleri boy boy gösterime girdi:) hadi hayırlısı:) teşekkürler canım,orda olmak isterdim:)

2 yıldır ankaradayım ve keçiörende oturuyorum ama hala ısınamadım ilk fırsatta istanbul a taşınmak istiyorum...  ::)

resimler için teşekkür ederim ayrıca.... ;)

ayrıca dayım keçiören için ankara da ayrı bir cumhuriyet der gerçekten ankaranın incisi olmayı hak ediyor... ama benim ankara için düşüncelerimi değiştirmiyor ne yazık ki

bıldırcın,foto.lar içinde kendi çektiklerin de mevcut mu acaba...güzell foto.lar..

_______ama bakmayın böyle renkli durduğuna  :) ,aslında ankara kendi tabirime özgü gri rengiyle meşhurdur....ama o gri renk,ankarayı sevenlerin gözünde, gökkuşağının güzell renklerine bürünür..ama sevmeyenler için, ankaranın grisi koyulaşır karaya dönüşür ve ankara  an-kara olur.(:..aslında güzell mekanlar mevcuttur ve aslında o grilikteki güzelliği görebilmektir önemli olan...___________
bıldırcın hanım, siyahın arkasına saklanmış  gökkuşuğının renkleriyle süslenmiş AnkarA foto.larını eklemiş....teşekkürler..   ;)

Resimler çok güzel. Karlı hali kartpostal gibi duruyordu. Ankara da sadece Anıtkabir ile Etnograyfa Müzesi'ni gördüm. İnş buraları da bir gün görürüm ;)
Nihal ablacığım teşekkürler, çok güzel olmuş :)

Benim şehrimden başka şehirlere gitme fırsatım olmadı.Resimlerde gördüğüm şehirleri sevemedim de ama bu resimlerde ki Ankara çok güzel.
Teşekkürler bıldırcın. :)

arkadaşlar bu gördüğünüz resimlerdeki keçiören'in son on yıl içerisinde oluşan hali. önceki hali bir köy gibiydi. şimdi gerçekten yaşanılası bir yer.
eline sağlık nihal çok iyi etmişsin ;)

bıldırcın,foto.lar içinde kendi çektiklerin de mevcut mu acaba...güzell foto.lar..
Benim çektiklerim de var ama profesyonel olmadığı için eklemedim..
Yorum yapan herkese teşekkür ederim..

Geri