ALDATMAK ALDATILMAK İHANET SADAKAT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muraturkom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güvenmek kontrol etmemeyi gerektirmez" Ara sıra cep telefonu, bilgisayar ,cüzdan ,araba torpidosu,paspaslartın altı,güneşliğin arkası kontrolleri yapılmalıdır,bir şey bulsanız bile belli etmeyin çok tehlikelidir.
Katılmıyorum hocam böyle şüpheler başladığında ilişkide çıtırdamalar başlar bence gereksiz bir yöntem. Şüphe üzerine böyle bir harekette bulunduğunuzda ve sevdiğin insan bunu sezdiğinde o kişinin size olan güveni sarsılmaz mı peki? Nerde kaldı birbirlerine olan güven? Zaten bir insan aldatıyorsa en büyük acizlik bunu yapmaktır. Bence böyle şeylere kalkışmak çok saçma..

unkapanı/

Ben demiştim demek beni daima rahatsız etmiştir.Sözlerim zaten bir şahsı hedef alarak söylenmemiştir.Tüm erkeklerin bu kategoriye gireceği anlamına gelmez,ama yüzdeye vurulduğunda rakamlar da yüksek çıkıyor.Boşanma nedenlerini araştırma imkanımız olsaydı,bu daha iyi anlaşılırdı.
  Ben kadınların bu tür kontrolden önce hislerinin erkeklere oranla çok yüksek olduğunu düşünüyorum,hiisediyorlar,anlıyorlar,müneccim gibi biliyorlar adeta.
  Hayatımdaki tüm kadınlar onlara anlatmasamda söyulemediklerimi hissettiler,Annem,Birinci eşim, ikinci eşim hepsi bir çok şeyi algılayabiliyorlardı.
  Tüm bayanlar ve baylar anlaştıkları insanı sevmeleri için karşılıklı güven duymaları önkoşul buna şüphe yok,siz yine de elektriklerin kesilebileceği için evde mumu bir yerlerde hazır tutun o kadar.

Ne yardan geçerim ne serden meselesi.
Bu arada Didem'in söylediklerine tamamen katılıyorum.İki taraflı düşünmek gerekir.
Ve Korsanın yazdıkları tam da duygularıma tercüman olmuş.
Başka birini seviyorum diyorsan,ayrıl o zaman.
Evliysen boşan.

Bu kadar da zayıflığa katlanamıyorum doğrusu.Bahsettiğim zayıflık bütün aldatanların ortak özelliği.
İç huzuru,mutluluğu,hayatın anlama dair yapı taşlarından birtanesini bile yakalayamamış insanların ortak özelliği.
Ne yardan geçerim ne serden meselesi kısacası.

unkapanı/
ne yardan ne serden meselesi farklı bir platforma taşır konuyu.Burada ihanet ederse etsin sizde onu aman ne olur affedin de demiyoruz.Olay onaylanmıyor.Çarşambanın gelişinden bahsediyoruz.Belirtilerinden

Katılmıyorum hocam böyle şüpheler başladığında ilişkide çıtırdamalar başlar bence gereksiz bir yöntem. Şüphe üzerine böyle bir harekette bulunduğunuzda ve sevdiğin insan bunu sezdiğinde o kişinin size olan güveni sarsılmaz mı peki? Nerde kaldı birbirlerine olan güven? Zaten bir insan aldatıyorsa en büyük acizlik bunu yapmaktır. Bence böyle şeylere kalkışmak çok saçma..

Bu kadar da zayıflığa katlanamıyorum doğrusu.Bahsettiğim zayıflık bütün aldatanların ortak özelliği.
İç huzuru,mutluluğu,hayatın anlama dair yapı taşlarından birtanesini bile yakalayamamış insanların ortak özelliği.
Ne yardan geçerim ne serden meselesi kısacası.

Bu iki yorum anlatıyor zaten herşeyi..

Yazılarımı hazırlarken çok anlaşılması güç kelimeler kullanmamıştım oysa, sevgili arkadaşlar,bu gerçek var hadi çevrenizde  ben hiç böyle bir kişiyle karşılaşmadım.Bu adamlaryada kadınlar uzayda değil Türkiye Cumhuriyetinde , birbirinin eli cebinde gezen dizileri niye izliyor öyleyse bayanlar,neden o davranışlara reyting yaptırıyorlar.Bana yok deyin ,hocam senin uydurman deyin.Tüm söylediklerimi geri alacağım.
  Biz de diyoruz ki yapmasınlar ,yuvaalar dağılıp perişan olmasınlar.Kötü mü dedik.
  Zinayı hiç bir erkek yada kadın onaylamaz,ama bazıları da bunu yapmaktan geri kalmaz. Kim nikah yapıyor sevgilisiyle ,ama karı koca hayatı yaşamak var.Ne oldu dürüstçe değil, ahlaki hiç değil.

muraturkom' Alıntı:
Biz de diyoruz ki yapmasınlar ,yuvaalar dağılıp perişan olmasınlar.Kötü mü dedik.
  Zinayı hiç bir erkek yada kadın onaylamaz,ama bazıları da bunu yapmaktan geri kalmaz. Kim nikah yapıyor sevgilisiyle ,ama karı koca hayatı yaşamak var.Ne oldu dürüstçe değil, ahlaki hiç değil.

Hazır yeri gelmişken milyonların gözü önünde pişkinleşebilen tipleri hayret ve de esefle karşıladığımızı da vurgulamak istedim.
Bu sadece küçük bir örnekti..

Mesut Yar’ın Star Tv’de yayınlanan “Mesut Yar’la Uyan Türkiye” programına dün konuk olan Erman Toroğlu programda özel hayatını anlattı.

Gece gezmeyi sevdiğini belirten Toroğlu’nun “Bu programa katılmak için ilk kez gece 01.00’de yattım” diyerek hayıflanması dikkat çekti.

Magazin dünyasındaki ünlüleri de eleştiren Toroğlu “Aslında iki tarafda birbirini aldatıyor... Çoğunun yalan söylediğini düşünüyorum” dedi. Programa asıl damga vuran ise Yar ile Toroğlu arasındaki şu diyolog oldu:

Mesut Y: Tek eşli misin?
Erman T: Hayır değilim
Mesut Y: Bu gerçekten bomba.. Hayır derken tam olarak nasıl yani?
Erman T: Tek eşli değilim, ondan hayır diyorum.
Mesut Y: Yenge biliyor mu bunu?
Erman T: Biliyor da şu an biraz limoni bir durum var ortada..
Mesut Y: Evet sevgili seyirciler Erman Toroğlu tek eşli olmadığını açıkladı...
Erman T: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bakıyorum da herkes oynuyor, alayı oynuyor...
Mesut Y: Beğendiğiniz kadın tipi?
Erman T: Mesela Ornella Muti’yi beğenirim.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/17455057.asp?gid=381

muraturkom' Alıntı:

Aldatmaya gelince bana yok canım erkekler de yaparmıymış derseniz,size katılamam, yaparlar.Yapmamış olanlar fırsatı bulmamış olanlardır.Nasıl bir fiziksel yapıda olursa olsun erkeği kandıramayacak kadın yoktur,isterse eğer.

Sen erkek görmemişsin ...

Sevgili crt,e.toroğlu nu 10 yıldır seyreder iyi bilirim..Kendisi show yapmayı ,en çokda insanlara laf atıp bunların üzerinden rant yapmayı çok sever.En büyük hayalide şovmenlik yapmaktır o yüzden pek kaale alınacak biri değil  ;)

Sevgili Turtur:)
Hani  dürüstlük üzerinden edebiyat yapanları zaten biliyoruzda...
Şov yapanlara bari prim vermeyelim istiyorum.
İşte bu örneği onun için verdim..

crt' Alıntı:
Sevgili Turtur:)
Hani  dürüstlük üzerinden edebiyat yapanları zaten biliyoruzda...
Şov yapanlara bari prim vermeyelim istiyorum.
İşte bu örneği onun için verdim..
Sanırım örneğini anladım.Nokta atış olmuş  ;)

crt' Alıntı:
muraturkom' Alıntı:

Hazır yeri gelmişken milyonların gözü önünde pişkinleşebilen tipleri hayret ve de esefle karşıladığımızı da vurgulamak istedim.
Bu sadece küçük bir örnekti..

Mesut Yar’ın Star Tv’de yayınlanan “Mesut Yar’la Uyan Türkiye” programına dün konuk olan Erman Toroğlu programda özel hayatını anlattı.

Gece gezmeyi sevdiğini belirten Toroğlu’nun “Bu programa katılmak için ilk kez gece 01.00’de yattım” diyerek hayıflanması dikkat çekti.

Magazin dünyasındaki ünlüleri de eleştiren Toroğlu “Aslında iki tarafda birbirini aldatıyor... Çoğunun yalan söylediğini düşünüyorum” dedi. Programa asıl damga vuran ise Yar ile Toroğlu arasındaki şu diyolog oldu:

Mesut Y: Tek eşli misin?
Erman T: Hayır değilim
Mesut Y: Bu gerçekten bomba.. Hayır derken tam olarak nasıl yani?
Erman T: Tek eşli değilim, ondan hayır diyorum.
Mesut Y: Yenge biliyor mu bunu?
Erman T: Biliyor da şu an biraz limoni bir durum var ortada..
Mesut Y: Evet sevgili seyirciler Erman Toroğlu tek eşli olmadığını açıkladı...
Erman T: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bakıyorum da herkes oynuyor, alayı oynuyor...
Mesut Y: Beğendiğiniz kadın tipi?
Erman T: Mesela Ornella Muti’yi beğenirim.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/17455057.asp?gid=381

:) Ve bunların normal olduğunu düşünen bir nesil geliyor. Tek eşli olmamak ve bunu açıkca ifade edebilmek ne kadar onurlu bir davranış(!). Lütfen tek eşlilik konusunda insanları yönlendirelim.

Eee nede olsa ben bekarım ,evlenmeden önce istediğimi yaparım.Sora gözüm arkada kalmasın zihniyeti var. ;)

turtur' Alıntı:
Eee nede olsa ben bekarım ,evlenmeden önce istediğimi yaparım.Sora gözüm arkada kalmasın zihniyeti var. ;)

Kalmasınlar  böyle düşünenler. Mümkünse kimsenin hayallarini de yıkmasınlar, kendi gibi olan insanları bulsunlar...

Geri