WANTED' Alıntı:Hayat-ta kimseyi ne ''aldatacan nede aldanacan''.
Tek kelime yetiyor bence aldatan aldanır başka söze hiç gerek yok.
katılıyorum..diloş' Alıntı:bencede mutsuz çiftler çocuklarıda etkiler yani huzursuz bir evlilikte çocuklar daha çok zarar görür düşünsenize kavga gürültü çocuğun psikolojisini... böyle bir durumda ayrılmak en iyisi ama bunu yaparken çocuklara bunu anlatmak en az etkilenmelerini sağlamak gerektiği kanısındayım
espri mahiyetinde söylediniz galiba :papatya782007' Alıntı:bence aldatanı herzaman aldatmalı ;D yaşasın intikam
şaka yapmıyorumSafari' Alıntı:espri mahiyetinde söylediniz galiba :papatya782007' Alıntı:bence aldatanı herzaman aldatmalı ;D yaşasın intikam
;DSafari' Alıntı:intikam soğuk yenen meyvedir.
size katılıyorum , acıyı yaşayan bilir , oda yaşasın ki anlasın bazı şeyleri hahahaha ;Dpapatya782007' Alıntı:bence aldatanı herzaman aldatmalı ;D yaşasın intikam
Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum kesinlikle vefakat şimdi aldatanı aldatmalı sözüne itiraz ediyorum diye kendi adıma konuşuyorum acı çekmemiş gibi mi görünüyorum.σĸyคnцsyค' Alıntı:size katılıyorum , acıyı yaşayan bilir , oda yaşasın ki anlasın bazı şeyleri hahahaha ;Dpapatya782007' Alıntı:bence aldatanı herzaman aldatmalı ;D yaşasın intikam