aldatan aldanır...

• Konbuyu başlatan eftelya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde eftelya tarafından oluşturulan aldatan aldanır... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 11,263 kez görüntülenmiş, 41 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı aldatan aldanır...
Konbuyu başlatan eftelya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
WANTED' Alıntı:
Hayat-ta kimseyi ne ''aldatacan nede aldanacan''.

Tek kelime yetiyor bence aldatan aldanır başka söze hiç gerek yok.

wanted a katılıyorum.. ::) ::)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bencede mutsuz çiftler çocuklarıda etkiler yani huzursuz bir evlilikte çocuklar daha çok zarar görür düşünsenize kavga gürültü çocuğun psikolojisini... böyle bir durumda ayrılmak en iyisi ama bunu yaparken çocuklara bunu anlatmak en az etkilenmelerini sağlamak gerektiği kanısındayım

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
diloş' Alıntı:
bencede mutsuz çiftler çocuklarıda etkiler yani huzursuz bir evlilikte çocuklar daha çok zarar görür düşünsenize kavga gürültü çocuğun psikolojisini... böyle bir durumda ayrılmak en iyisi ama bunu yaparken çocuklara bunu anlatmak en az etkilenmelerini sağlamak gerektiği kanısındayım
katılıyorum..

P

papatya782007

Kullanıcı
12 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bence aldatanı herzaman aldatmalı ;D yaşasın intikam ;)

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
papatya782007' Alıntı:
size katılıyorum , acıyı yaşayan bilir , oda yaşasın ki anlasın bazı şeyleri hahahaha   ;D

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
σĸyคnцsyค' Alıntı:
papatya782007' Alıntı:
size katılıyorum , acıyı yaşayan bilir , oda yaşasın ki anlasın bazı şeyleri hahahaha   ;D
Tartışma ortamı yaratmak istemiyorum kesinlikle vefakat şimdi aldatanı aldatmalı sözüne itiraz ediyorum diye kendi adıma konuşuyorum acı çekmemiş gibi mi görünüyorum.

Ç

çakır

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
merhaba arkadaslar aklıma takıldı sızınle konusmak istedım bu konuyu;
insanlar neden aldatma ıhtıyacı duyar ve aldatırlar...

D

derman86

Kullanıcı
2 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
İNSANLAR DAİMA YETİNMEYİ BİLMEZLER DUYGULARINA HAKİM OLAMAZLAR .DAHA İYİSİNİ BULUNCA DİĞERİNİ GÖZÜ GÖRMEZ.

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
aldatma ihtyaçtan doğmaz bence...
aslında dünya üzerinde hiçbir canlı için aldatma kavramı yoktur.. ancak insanlar tek eşlilik konusunda kendilerini ikna etmişler ve bunun tersi olduğu zamanda adına aldatma demişler...
belki diğer birçok canlı türüne göre daha uzun süreli ilişkiler yaşayan canlı türü insanlar olabilir iç güdüleri yanı sıra duygularını ve mantıklarınıda kullanabildikleri için fakat iç güdüler her zaman diğerlerinin önüne geçiyor çünkü bizlerde diğer canlılar gibi yaşamak zorundayız aslında.. doanın gerektirdiğinden farklı yaşamaya çabaladığımız  için aldatma ortaya çıkıyor..
evlilik başlığı altında ve toplum önünde ilişkilerimizi tescilliyoruz ve sonrasında buna göre yaşamaya kendimizi adapte ediyoruz..
yakın gelecekte evliliklerin tamamen sona ereceğini ve insanlarında doğadaki diğer canlılar gibi yüksek ihtimalle de ilk çağlarda olduğu gibi çok eşli yaşamlarına geri döneceklerini düşünüyorum...
aldatılmak korkusunu acısını ve istememeyi yaşıyorum..
fakat yine de aldatmanın aslında olmadığına insanların doğalarını değiştirdiklerine inanıyorum...

Z

z.sav

Kullanıcı
10 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
bankacýyýzbiz.com
yüzyıllardır süren ve sonuçlanamayan bir tartışmadır  bu  ,kişi  aldattığını sanır aslında

altatılan kendisidir   altatan

kişinin kişilik problemlerinin olduğunun kanısındayım

madem bitirilmiş zihnen ozaman fililende bitirilmesi gerek ! biri bitirilmeden diğer yenilklere açılmak saçma ! ilk

önce kişinin kendisine saygısı olması gerek bu fiile sahip olamayan altatır diye düşünüyorum kişiler sadece karşı

tarafa değil kendisine ilk önce dürüst olmalı .

Ç

çakır

Kullanıcı
22 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
z.sav size katılıyorum bu konuda...kesınlıkle ınsanın once kendısıne saygısı olmalıki baskalarınada saygısı olabılsın....

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bu konu daha önce tartışılmıştı. Arkadaşlarımızın farklı görüşlerine ulaşabilmeniz amacıyla tarafımdan birleştirilmiştir.
Teşekkürler.