Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde M tarafından oluşturulan Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,846 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon
Konbuyu başlatan M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan erhanaktas
O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
gönderebilirim siz ankarada mı oturuyorsunuz bursadan oraya giden arkadaşlar var

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
hııııım anladım benimki karışık biraz bursada okuyorum istanbulda oturuyorum ama akrabalarımızın hepsi kayseeride  bendepazar bursaya dönüyorum malesef :-[ :'( :kahkaha

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Benimde akrabalar İstanbul'da, hatta başka başka yerlerde olanlarda var aslına bakarsan benimki daha karmaşık. ;D

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
hııım anladım da karışık olan ne gayet açık sanki

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Sadece orada değil işte akrabalarım tekirdağ,muğla,antalya,yozgat,ankara.. böyle uzuyor, şimdi karışık mı yeterince :)

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
vaaaav şaşırdım şimdi bursada yokmu npeki hangi bölüm okuyordunuz ama durun tahmin edeyim bilgisayar mühendisliği falan değilmmi  çünkü en popüler meslek olarak onu yazmışsınız

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
:alkis :alkis2 bunlar bana
valla aşiret gibisiniz neresinde bursanın?

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Yok ya hepsi 1-2 aile ile sınırlı,onu tam bilemeyeceğim şimdi. :)
Yalnız yine konu dışına taştık farkında mısın? :D

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
ewt ya bende tam onu düşünüyodum nası söylesem diyodum bizi yakında atcaklar valla en iyisi geyik bölümündee konuşalım oraya geçin isterseniz bu arada ezilenler nası gidiyo aklıma gelmişken sorim

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Bu hafta malum pek onu düşünecek halde değildim, birkaç sayfa okudum güzel tam benlik kitap kısa zamanda bitecek. :D

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
anlıyorum haklısın beğendim sevinmene sonlara doğru geldikçe çok daha güzelleşiyor bu arada benim empatide bitmek üzeresana şunu diyebilirimki olasılıksızı okursan empatiye gerek yok olasılıksız en az 5kat daha güzel diyebilirim

C

charbydis

Kullanıcı
5 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
hmm,iyiymiş  ;D peki kaç kitabın var ? 100-200...??