Ah şu kadınlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CaspeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
simona' Alıntı:
;)
Kadınlar farklı tabi....
Ne sandınız?
Zaten : KADIN OLMAK AYRICALIK tır!
Erkekler da farklı!
Biz daha farklı olmaya çalışırız...bu kadar basit....
Alnayış gösterin....ve her zaman dikatli olun...her an herşey olabilir!
Hala anlamadınız mı?
:D
Bu yorumu okuduktan sonra başka birşey demek gelmiyor içimden..  ;)

Kadınlara anlam verilmez..  Kadını küçük bir kız çocuğuymuş gibi seveceksin ama çocuk olduğunu hissettirmeyeceksin.. Öyle garip, narin yaratıklarız. 

ne güzelde özetlemşsin bizi :D
bende okurken biz neymişiz be dedim :P
bizler ALLAH ın en güzel yarattığı mahlüklarız ;D
bırakında biraz ayrıcalığımız olsun
emeğine sağlık arkadaşm

selda' Alıntı:
ne güzelde özetlemşsin bizi :D
bende okurken biz neymişiz be dedim :P
bizler ALLAH ın en güzel yarattığı mahlüklarız ;D
bırakında biraz ayrıcalığımız olsun
emeğine sağlık arkadaşm

Muhteşem hemcinsim:) Başka da yorum yok!

Kadınları özetleyen hoş bir yazı :)
bunu okuyunca sevdiğim bir abimin sözü geldi aklıma aynen aktarıyorum;
"kadın dediğin çatlak testi gibi olmalı erkeğine kendini damla damla sunmalı ki erkekte her daim merak uyandıran ilgi çekici bir yanı kalsın onu düşünmekten başkalarına bakmaya fırsatı kalmasın."
bu söz bana çok akıllıca gelmişti,ben denedim tavsiye ederim...

bıldırcın' Alıntı:
"kadın dediğin çatlak testi gibi olmalı erkeğine kendini damla damla sunmalı ki erkekte her daim merak uyandıran ilgi çekici bir yanı kalsın onu düşünmekten başkalarına bakmaya fırsatı kalmasın."

Bu cümleye kesinlikle katılmıyorum. Erkek, kadın farketmez! Birinin birine kendini sunması cümlesi hiç hoş değil! Hangisi olursa olsun farketmez; kafasında başkası varsa, olacaksa, yanındaki insanı düşünmesi sadece anlıktır. Ya söylenecek o kadar çok şey varki bu yazı üstüne.. Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten..

Didemcim benim anlatmaya çalıştığım şey (genelde)evliliği monotonlaştırmamak için uygulanabilir bir yöntem, evlilikte kadında erkekte birbirlerine her anlamda sunarlar kendilerini tüm benlikleriyle,eğer ortada gerçek bir aşk varsa ufakta olsa merak uyandırmak heycanı artırır.
Yanlız seninde söylediğin gibi kişinin aklında başkası varsa yada o tarafa meyilli ise ne yapsan nafile.

Kadınları anlamak kolaydır derim ben.. Yeter ki anlamak isteyen kişi, ÖNCE kendisini anlayabilmiş biri olsun!..

Geri