Hersey bu dal gibi görüşümün etraftaki inların dikkatini çekip psikoloji mi bozmalarayla diyetisyene gitmiş olmamla başladı ....
Almışım barkotu mu sıramı beklemekteyim solan oldukça büyük ve kalabalık teyzemlerin maşallahı var ama herneyse
Zatalim oturuyor bir köşede diğerlerinden farklı görünüşümle dikkat çekmiş bulundum
-Kızım
-Efendim teyze
-Kızım sen kilo alamıyomusun
-Evt teyze alamıyorum
Teyzem hemen yan tarafa döndü
bak duydunmu kız yiyomuş yiyomuş kilo alamıyormuş ben sana diyorum ben su içsem yarıyo diye benim suçum ne bundan
Bende bi gaflette bulunup yok teyze ben pek yiyemiyorum
-Ya öylemi yazık hasta oluyorsunuz siz deme diyet yaptın yaptın sonra böyle çöp gibi oldun artık midende kabul etmiyo ne yesen kusuyosun deme
Hemen başka bi teyzem konuya girdi hani bir manken yemedi yemedi öldü bu kızcazda ölmesin vala çokta genç yazık
He ölür ölür baksana rengi bezdi solmuş ya sonra bizde böyle olmayak kardeş benim çoluk çocuğum var
Benden çıkan tek ses pes hayal gücüne bak
(kalkayım şurdan yoksa teyzemler ikindi namazında kaldırırlar cenazemi )
Neyse şöyle uzaklaştım bir amca geldi yanıma
Ne bekliyosum sen burda
Amca diyetisyene gidicem sıramı bekliyorum
Kızım sen niye bu sarıyı bekliyorsun ki
Şurdaki kadınlara bak hepsi tosun gibi sor birine onlar ne yiyoarsa sende onu yersin
Amca sen çok yaşa emi(Koptum gülmekten)
Almışım barkotu mu sıramı beklemekteyim solan oldukça büyük ve kalabalık teyzemlerin maşallahı var ama herneyse
Zatalim oturuyor bir köşede diğerlerinden farklı görünüşümle dikkat çekmiş bulundum
-Kızım
-Efendim teyze
-Kızım sen kilo alamıyomusun
-Evt teyze alamıyorum
Teyzem hemen yan tarafa döndü
bak duydunmu kız yiyomuş yiyomuş kilo alamıyormuş ben sana diyorum ben su içsem yarıyo diye benim suçum ne bundan
Bende bi gaflette bulunup yok teyze ben pek yiyemiyorum
-Ya öylemi yazık hasta oluyorsunuz siz deme diyet yaptın yaptın sonra böyle çöp gibi oldun artık midende kabul etmiyo ne yesen kusuyosun deme
Hemen başka bi teyzem konuya girdi hani bir manken yemedi yemedi öldü bu kızcazda ölmesin vala çokta genç yazık
He ölür ölür baksana rengi bezdi solmuş ya sonra bizde böyle olmayak kardeş benim çoluk çocuğum var
Benden çıkan tek ses pes hayal gücüne bak
(kalkayım şurdan yoksa teyzemler ikindi namazında kaldırırlar cenazemi )
Neyse şöyle uzaklaştım bir amca geldi yanıma
Ne bekliyosum sen burda
Amca diyetisyene gidicem sıramı bekliyorum
Kızım sen niye bu sarıyı bekliyorsun ki
Şurdaki kadınlara bak hepsi tosun gibi sor birine onlar ne yiyoarsa sende onu yersin
Amca sen çok yaşa emi(Koptum gülmekten)