Biliyorum, kolay değil yaşamak; Ama işte Bir ölünün hala yatağı sıcak, Birinin saati işliyor kolunda. Yaşamak kolay değil ya kardeşler, Ölmek de değil;
Kolay değil bu dünyadan ayrılmak
ıste bu dünyadan ayrılmak zevk halıne bıle gelebılır belkı.. yeterki ne için yasadıgımızı bılelım .. düşünsenıze arkadaslar aklı kendınde calışıyor bulunan hangı ınsan bılınen gercekten yüz çevirir?? hangı ınsan..
kimse gerçekleri göz ardı edemez eden zaten gerçekleri göremeyen kör olan insanlar olabilir daha fazla bir şey demeye gerek görmedim hümeyracım yeterince açık konuştuk bence herkes anlamıştır uyarı almadan susalım derim ben :-X
adı aşk olsun, kapıyı çalsın, varsın arada ağlatsın hep güldürmese de olur mutluluk iki kelimede de saklı olabilir küçük kusurları görmemek lazım çok :
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.