S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
291. gün:
Ben hiçbir zaman başarısız olursam ne olacağını düşünmem, çünkü bunları düşünmeye başladığınızda olumsuz bir sonuca yoğunlaşırsınız. Eğer konunun üzerine atlıyorsam başarılı olacağımı düşünüyorumdur; başarısız olursam neler olacağını değil.
MİCHAEL JORDAN
* * *
292. gün:
Güzel cevap her zaman daha güzel soruyu sorana verilir.
E.e. Cummings
* * *
293. gün:
Bazıları her şeyi olduğu gibi görür, “niçin?” diye sorar; ben hiç var olmamış şeyleri düşünür, “neden olmasın?” diye sorarım.
SHAW
* * *
294. gün:
İyiliği, hastalığı, sefaleti, mutluluğu, zenginliği, fakirliği yapan zihindir.
EDMUND SPENCER
* * *
295. gün:
Harikulade şeyler ancak, içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesaretini gösterenler tarafından yapılmıştır.
BARİTON
* * *
296. gün:
İnsanlar arasındaki fark ufaktır. Ancak bu ufak fark büyük farklılığa neden olur. Ufak fark tutumlardır. Büyük farklılık ise bu tutumun olumlu veya olumsuz olduğudur.
CLEMENT STONE
* * *
297. gün:
Ben hayatımın hiçbir anında karamsarlık nedir tanımadım.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
* * *
298. gün:
Büyük adamlar olmazsa hiçbir şey başarılamaz. İnsanlar da ancak karar verirlerse büyük olabilirler.
GAULLE
* * *
299. gün:
Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir yana çekilir.
STAR JORDAN
* * *
300. gün:
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
MAXWEL
* * *
Ben hiçbir zaman başarısız olursam ne olacağını düşünmem, çünkü bunları düşünmeye başladığınızda olumsuz bir sonuca yoğunlaşırsınız. Eğer konunun üzerine atlıyorsam başarılı olacağımı düşünüyorumdur; başarısız olursam neler olacağını değil.
MİCHAEL JORDAN
* * *
292. gün:
Güzel cevap her zaman daha güzel soruyu sorana verilir.
E.e. Cummings
* * *
293. gün:
Bazıları her şeyi olduğu gibi görür, “niçin?” diye sorar; ben hiç var olmamış şeyleri düşünür, “neden olmasın?” diye sorarım.
SHAW
* * *
294. gün:
İyiliği, hastalığı, sefaleti, mutluluğu, zenginliği, fakirliği yapan zihindir.
EDMUND SPENCER
* * *
295. gün:
Harikulade şeyler ancak, içlerindeki bir şeyin koşulların üzerinde olduğuna inanma cesaretini gösterenler tarafından yapılmıştır.
BARİTON
* * *
296. gün:
İnsanlar arasındaki fark ufaktır. Ancak bu ufak fark büyük farklılığa neden olur. Ufak fark tutumlardır. Büyük farklılık ise bu tutumun olumlu veya olumsuz olduğudur.
CLEMENT STONE
* * *
297. gün:
Ben hayatımın hiçbir anında karamsarlık nedir tanımadım.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
* * *
298. gün:
Büyük adamlar olmazsa hiçbir şey başarılamaz. İnsanlar da ancak karar verirlerse büyük olabilirler.
GAULLE
* * *
299. gün:
Nereye gittiğini bilen kişiye yol vermek için dünya bir yana çekilir.
STAR JORDAN
* * *
300. gün:
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
MAXWEL
* * *