3000yılda bir görülen resim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasa ve 3.000 sene parçaları bir araya gelince ben daha karmaşık ve değişik bir şey hayal ederken, gördüğüm bu görüntü beni pek tatmin etmedi. Başka bir açıdan tekrar görüntüsünü alsınlar.  :P

Nasa buraya göndereceği cewabı yanlışlıkla bana göndermiş. Bunu ben ileteyim size ;
NASA ; çok değişik açılardan  görüntüsünü 3000 yıl sonra görebilirsiniz

Harika bir görüntü. Burada bir yıldız patlamıs olabilir. O da Nebula olsa gerek...

İyide Nasanın çektiği resimler kamuoyuna verilmeden önce nasa mühendisleri kendi zevklerine göre renklendirir.Nasa aynı objenin morötesi, optik, kızılötesi ve radyotelescoplarla, aldığı görüntülerini kamuya verirken renklendirir. Görünüşe okadar aldanmayın.
Yani uzayda bu görüntüyü göremessiniz

o zaman 3000 yıl sonra bu görüntüyü canlı görmeye gidersek uzaya hayal kırıklığına uğrayabiliriz verdiğin bilgi için teşekkürler düş

gerçekten ilginç bir resim ama Allah ın gözü denmesini pek uygun bulmadım.paylaşım için teşekkürler...

Güzel gözüküyor abartmaya gerek yok bence buna benzer milyonlarca ilginç olay var buda bitanesi...

SARMAL BULUTSU
YILDIZLARDA OLUSAN ELEMENTLER ZAMAN İCİNDE YILDIZIN CEKİRDEGİNDEN ATMOSFERİN ÜST KATLARINA TASINIR. BUNLARIN EN BÜYÜK BÖLÜMÜ YILDIZ RÜZGARLARIYLA UZAYA SACILIR. EVREN YILDIZLARIN ÖMÜRLERİNİN SONUNDA BİR GEZEGENİMSİ BULUTSU OLARAK PATLAMALARIYLA ZENGİNLESİR. GÜNES KÜTLESİNDEKİ BİR YILDIZ ÖMRÜNÜ TAMAMLADIGINDA ÜST KATMANLARINI UZAYA SAVURUR. İSTE BU MADDE BİR GEZEGENİMSİ BULUTSU OLARAK GENİSLER VE YILDIZLARDAN UZAKLARA TASINIR.

TUBİTAK - ALP AKOGLU

3000 yılda görülür ama haşa allahın gözüymüş takacak isim bulamamışlar da öyle demişler

nasada çok iyi din bilimcileri var bazı şeyleri kuran-ı kerime göre açıklarlar ama bu resime isim veririlerken senelik izindeydiler herhalde >:(

Kristal' Alıntı:
Nasa tarafından çekilen bu resim,ancak 3000 yılda bir ortaya çıkabiliyor.Nasa bu resme 'Allah'ın Gözü' ismini vermiş..

eyes4gord7ut7.png

Geri