3000yılda bir görülen resim

• Konbuyu başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde Kristal tarafından oluşturulan 3000yılda bir görülen resim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,177 kez görüntülenmiş, 73 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı 3000yılda bir görülen resim
Konbuyu başlatan Kristal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan noxin
B

baharat

Kullanıcı
21 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
cok muhteşem harika ötesi
teşekkürler

T

TrigonometRi

Kullanıcı
15 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Nasa ve 3.000 sene parçaları bir araya gelince ben daha karmaşık ve değişik bir şey hayal ederken, gördüğüm bu görüntü beni pek tatmin etmedi. Başka bir açıdan tekrar görüntüsünü alsınlar.  :p

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
TrigonometRi' Alıntı:
Nasa ve 3.000 sene parçaları bir araya gelince ben daha karmaşık ve değişik bir şey hayal ederken, gördüğüm bu görüntü beni pek tatmin etmedi. Başka bir açıdan tekrar görüntüsünü alsınlar.  :p
Mesaj alınmıştır hemen haber uçuruyorum NASA'ya  ;D

N

nvzt43

Kullanıcı
5 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Nasa buraya göndereceği cewabı yanlışlıkla bana göndermiş. Bunu ben ileteyim size ;
NASA ; çok değişik açılardan  görüntüsünü 3000 yıl sonra görebilirsiniz

E

ersanx

Kullanıcı
9 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Harika bir görüntü. Burada bir yıldız patlamıs olabilir. O da Nebula olsa gerek...

D

Düş

Kullanıcı
22 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.kardelen.in
İyide Nasanın çektiği resimler kamuoyuna verilmeden önce nasa mühendisleri kendi zevklerine göre renklendirir.Nasa aynı objenin morötesi, optik, kızılötesi ve radyotelescoplarla, aldığı görüntülerini kamuya verirken renklendirir. Görünüşe okadar aldanmayın.
Yani uzayda bu görüntüyü göremessiniz

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
o zaman 3000 yıl sonra bu görüntüyü canlı görmeye gidersek uzaya hayal kırıklığına uğrayabiliriz verdiğin bilgi için teşekkürler düş

şahide

şahide

Kullanıcı
17 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
gerçekten ilginç bir resim ama Allah ın gözü denmesini pek uygun bulmadım.paylaşım için teşekkürler...

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Güzel gözüküyor abartmaya gerek yok bence buna benzer milyonlarca ilginç olay var buda bitanesi...

A

AYSBERGE

Kullanıcı
2 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
SARMAL BULUTSU
YILDIZLARDA OLUSAN ELEMENTLER ZAMAN İCİNDE YILDIZIN CEKİRDEGİNDEN ATMOSFERİN ÜST KATLARINA TASINIR. BUNLARIN EN BÜYÜK BÖLÜMÜ YILDIZ RÜZGARLARIYLA UZAYA SACILIR. EVREN YILDIZLARIN ÖMÜRLERİNİN SONUNDA BİR GEZEGENİMSİ BULUTSU OLARAK PATLAMALARIYLA ZENGİNLESİR. GÜNES KÜTLESİNDEKİ BİR YILDIZ ÖMRÜNÜ TAMAMLADIGINDA ÜST KATMANLARINI UZAYA SAVURUR. İSTE BU MADDE BİR GEZEGENİMSİ BULUTSU OLARAK GENİSLER VE YILDIZLARDAN UZAKLARA TASINIR.

TUBİTAK - ALP AKOGLU

I

ilenay

Kullanıcı
28 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
o nasıl isim öyle sanki resimde karadeliğe benziyor gibi  :)

S

SeRHaT44

Kullanıcı
7 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
kayseri
3000 yılda görülür ama haşa allahın gözüymüş takacak isim bulamamışlar da öyle demişler

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
nasada çok iyi din bilimcileri var bazı şeyleri kuran-ı kerime göre açıklarlar ama bu resime isim veririlerken senelik izindeydiler herhalde :mad: