ama en çok da kendisine zarar verir bir kadın bu da çok zeki olduğunu düşünüp her şeyi olduğu gibi görmeyip de farklı anlamlar çıkarmasından kaynaklanır.. mutlu olmak için erkek gibi düşünüp kadın gibi dawranmak gerekiyor
Başkalarıyla beraber kendimi de düşünürüm elbette..Ama 'sadece' kendimi düşünmem.. 'İki yüzlü' ye nerden baktığına bağlı.. Böyle olduğumu düşünmüyorum. Nasıl her kadın için böyle bir genelleme yapabilirsin ki..? Bırak kadını, hiç bir insan için bu tür genellemeler yapmak doğru olmaz... ''Anne'' lik sıfatına saygım sonsuzdur; ama bu, anne olmadan önce her kadının bencil olacağını düşündüğüm anlamına gelmiyor... Böyle bir genelleme yapmak çok yanlış... Hiçbir insan birbirine benzemez..
Her kadını bu denli, bencil, tehlikeli ve zararlı görmek de ayrıca yanlış...
Bencil insan her zaman bencil insandır anne olunca o kimlikten kurtulamaz.Anne olduğunda her koşulda çocuğunu diğerlerinden üstün tutarak yada hatalarını örf bas ederek devam ettirir bencilliğini... Şu kadınların her istediklerini almayı başarır etiketini sahiplenmelerini anlamıyorum zatenn...Ben alamıyorum abi her istediğimi elde eden bir kadın değilimmm edemiyorumm... Çıkarttırın şu etiketi üzerimizdenn... :-\
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.