3 adam ve allah

• Konbuyu başlatan kraldadas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde kraldadas tarafından oluşturulan 3 adam ve allah başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,940 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı 3 adam ve allah
Konbuyu başlatan kraldadas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASLIHAN
K

kraldadas

Kullanıcı
6 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
Günün birinde üç erkek ormanda yürürlerken karşılarına büyük ve vahşi bir nehir çıkar.

Ama erkeklerin, nehrin karşı kıyısına mutlaka geçmeleri gerekiyordu.

Peki bunu nasıl başaracaklardı?

Birinci erkek dizlerinin üstüne çöktü ve Allah’a dua etti.Allah’ım,lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ver Allah ona uzun kollar ve Güçlü bacaklar verdi,Böylece nehrin karşı kıyısına geçebildi.

Ancak bunun için 2 saat boyunca dalgalarla boğuştu ve neredeyse 3-4 kez boğulma tehlikesi geçirdi.Ama,başarmıştı Bunu gören ikinci erkek de Allah’a dua etti:

Allah’ım Lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç ve
gerekli aracı ver.Allah ona bir tekne verdi ve o da nehrin karşı kıyısına geçmeyi başardı,ancak birkaç kez teknenin alabora olma tehlikesiyle
karşılaştı…

Tüm bu olan bitenleri izleyen üçüncü erkek de dizlerinin üstüne çöktü ve Allah’a yalvardı Allah’ım lütfen nehrin karşı kıyısına geçebilmem için bana güç, araç ve zekayı ver.

Allah erkeği bir kadına dönüştürdü.Kadın haritaya baktı….Nehrin
biraz yukarısına doğru  yürüdü ve köprüden karşıya geçti.

K

kraldadas

Kullanıcı
6 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
onlar bizden vazgeçemediği gibi bizde onlardan vazgeçemiyoz

F

feride kar

Kullanıcı
24 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
saçı uzun aklı kısa derler bide bize dimi  :p

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
kadınlar zeki ama zekaları şeytani çalışıyor unutmayın Adem'i bile cennetten kovduran biR KADIN!

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Kadınlar mı çok zeki? Yoksa erkekler mi çok saf ?  :)

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
saflık temizliktir erkekler bayanlara göre daha temiz düşünüyorlar..genele yayarak konuşuyorum

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Erkekler mi temiz düşünüyorlar..  ;D

Temizlik anlamında saflık demedim ki ben.. :)
Zeka anlamında... Ya kadınlar çok fazla anlıyor, ya da erkekler çok az...
Ama hangisi, diye sordum...
Tartışmaya açtım olayı...

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
bir kadın ağacın yan dallarını,yapraklarını hatta küçük tomurcuklarını da görür ama bir erkek sadece agacı ağaç olarak görür,fazla irdelemez kelime oyunlar yapmaz,o yüzden de kadınlar kadar kendini yıpratmaz bence doğrusunu onlar yapıyor çünkü ne kadar irdelersek irdeleyelim tek bir sonuç vardır,ne kadar yol olursa olsun sonunda varacağımız tek bir yer vardır

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Ben daha farklı düşünüyorum... Ağacın dalını gören ayrı zevk alır, tomurcuğunu gören ayrı.. Yani burda ağaç örneği göreceli... Zekayla ilgisi yok... Ve varılacak sonucun aynı olacağını düşünmüyorum... Çünkü herkes görmek istediğini görür sadece... Mutlak doğru ya da mutlak yanlış yoktur kanımca..

Bu arada konu başlığı konuya pek yakışmamış bence.. Daha uygun bir başlık konabilirdi, şu tartıştıklarımızla uyumlu olurdu en azından...

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
dünya matemetik üstüne kkurulmuştur.her ne kadar milyonlarca doğru ya da yanliş varmış gibi görünse de bunlar TEK'in türevleridir yani idea da tek bir doğru ve tek bir yanliş vardır.. insanlar bu doğruları-yanlişları kendi renklerine boyayıp sunarlar..kadınlar renkli kişilkler her renk var kendi renklerini gizlemesini iyi biliyorlar ama bir gün tüm boyalar akar herkes kendi rengine bürünür

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Her zaman 'bir tek' doğru varsa insanların zekaları da birbirinin klonu olur..
Madem aynı renk olacaktık, niye farklı farklı yaratıldık? Madem fikirler hep aynı kapıya çıkacak, niye hepimizin farklı farklı fikirleri var?
Ve burda kadın-erkek ayrımı yapıyor musun..? 

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
fikirler farklı olabilr bu da TEK olan doğruya ulaşmamızı sağlar,tek olan doğruyu ve yanlişı bulmak için insanlar tartışır ve fikir üretir bunlar sadece yoldur yollar varılması gereken doğruyu değiştirmez.bu arada düzeltmek istiyorum doğru 1tanedir ama yanlış 1den çoktur. aynı renk olduğumuzu söylemedim sana tam tersi hepimz farklı renk olduğumuz için tek olan doğru farklı renklere bürünür ve 1den çok doğru varmış gibi görünür dedim.hem cinslerimi samimi bulmuyorum sadeca ayrım değil bu.

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
iki yüzlüler ve her kadın anne olmadan önce sadece kendini düşünür...ve ulaşmak istediği bir şey varsa gözünü hizçbir şey görmez..sen öyle değil misin

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sis_lekesi' Alıntı:
iki yüzlüler ve her kadın anne olmadan önce sadece kendini düşünür...ve ulaşmak istediği bir şey varsa gözünü hizçbir şey görmez..sen öyle değil misin
çok enteresan o dediğin şeye bencillik deniyor  :-\
NAsıl böyle bir genellemeye varabiliyorsun  ???

S

sis_lekesi

Kullanıcı
27 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Çanakkale
insanoğlu bencildir herkes her şeyi kendisi için yapar,sevmek bile kendisi için yaptığı bi şeydir.kadınlar tehlikelidir kimisinin gücü kimisinin zayıflığı zarar verir