2010 sizin yılınız olsun!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
Yeni Yıl(ınız) : Başkalarının değil ; kendi istediğiniz hayatı yaşayacağınız, hayallerinizi asla bırakmayacağınız, mutlu edebileceğinizi bilerek hiç yılmadan amacınıza ve sevdiklerinize sarılacağınız, engellerin hedeflerinizi aslında ne kadar istediğinizi test etmek için karşınıza çıkacağını aklınızdan çıkarmayacağı, arkadaştan ziyade dost edindiğiniz, mevcuttaki dostluklarınızın/dostluğunuzun da, n’ye karşılık olursa olsun, giderek büyüdüğü, bir yol seçtiğiniz ya da yol açtığınız, zirveye çıkmaktan ziyade ; orada da kalacağınız bir yıl olsun…

VE biraz bencillik yapayım/yapalım…
Kişisel Gelişim” deyince, “Kendini Geliştirmek!” baz alınınca aklınıza gelen tek sitenin “kendinigelistir.com” olması, en iyi reklam “güzel anlatmaktır” mantığından hareketle, en yakınınızdakinin hayatına bi’şeyler katmak için “kendinigelistir.com” u dillendireceğiniz bir yılınız olsun…

yeniyilkutla.jpg

Başlığı dallandırıyoruz... Hareketlendiriyoruz :)
Buyrun...

1.) 2009 deyince ne hatırlıyorsun?
2.) Aynı soruyu, mutlu bir insan olarak, bir yıl sonra bugün nasıl cevaplamayı isterdin?
3.) Yüz yüze olsaydın, bir üstteki yorumu yazan kişinin verdiği cevaplara dayanarak ona ne derdin?

Teşekkürle Özgür :)
2009 benim için iyi değildi umarım 2010 iyi bir yıl olur..
Herkesin yeni yılını kutlarım :)

2009 yılına askeriyede girmiştim.
En azından yine orada girmiyorum diye sevinçliyim.
Genele bakarsak çok iyi bir yıl geçmedi. Zaten yarısı boyunca askerdeydik...

Yine de iyi yanlarınla bakmaya çalışıyorum.
Sizler de öyle yapın...
::)

Yurttaşlık bilincine varmış,aydınlanmış,arınmış,huzurlu,mutlu yılların birey olarak yaşandığı Ülkemi düşleyen tüm dostların yeni yılını kutlarım.

tesekkürler..

umariz ki dilekleriniz gibi bir yil olur..

saglikli mutlu yiillar..

Sanırım dostluk ve barışa fazlasıyla ihtiyacımız var umarım  başarırız?

Aslında bu başlığı şu üç soruya cevap vererek daha da canlandırabiliriz...

2.) Aynı soruyu, mutlu bir insan olarak, bir yıl sonra bugün nasıl cevaplamayı isterdin?
3.) Yüz yüze olsaydın, bir üstteki yorumu yazan kişinin verdiği cevaplara dayanarak ona ne derdin?

8)

Yapalım mı?

Ben başlayabilirim :)

1) İşsizlik  :(
2) Çok şahane bir yıldı.. Sağlıklı ve huzurluydum  ;)
3) Yolun her daim açık olsun  :)

Askerlik... Hatta sadece askerlik. Tabi ki vatani görev. Ama gitmeden önce ve gittikten sonra hakkında düşünmüş olduğum ve hayalini kurduğum her şeyin bir o kadar değiştiği kurum... Şükür bitti  :-\

Doğru insanı bulmuş, aşka tekrar inanmış biri olarak  ::)

İşsizlik Türkiye'nin -malesef- genel sorunu. Hayat her insana FIRSAT sunar. Umarım 2010 yılı içersinde hayatın sana sunduğu fırsatların farkına varır ve onlara adım atarsın...

1. 2009 YILI DOĞRU İNSAN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM KİŞİYİ BULDUĞUM YIL  :)
2. 2010 YILINDA BU SORUYA ONUN EŞİ OLARAK YANIT VERMEK İSTEDİĞİMİ EN ÖZEL DİLEK  :D(aramızda kalsın bu arada)
3. Özgür dilerim 2010 yılı sonunda sende benim dilediklerime sahip olursun hep beraber gülümseyerek bu yıl başını hatırlarız  :D :D

2009 yılı benim için oldukça önemliydi.. Hakkı ile verilen hiçbir mücadelenin  karşılıksız kalmayacağını anladım.
Zorda olsa sonunda başardığımı(zı) görmek yok olmak üzere olan umutlarımın yeniden aktifleşleşmesi benim için tarifi olanaksız muhteşem bir olaydı..

Mutluluğun tanımı nedir hala kavrayabilmiş vede anlayabilmiş olmasam bile   ..
2009 yılında yaşanılan  işsizlik, zamlar, haksızlıklar , eşitsizlikleri vs. hatırlamak istemiyorum ..
  Sokaklarda, meydanlarda  endişe duymadan dolaşabilmek
Baskı ve zulümün olmadığı bir  ortamda yaşamak benim vede tüm insanların en doğal hakkıdır .
2010 senesi sevgi ve barışın ve  özgürlüğün simgesi ,insana verilen değerin göstergesi olsun yanıtını vermek isterim..

Gülmek,mutlu olmak ve hakettiğin gibi yaşayabilmek seninde en doğal halkkındır ..
Umutların yok olmasın sevgiyle dostlukla kal demek isterdim..

2009 benim için sancılı bir yıl oldu. Hasır altı ettiğim ne varsa birer birer karşıma çıktı. Yüzleştiğim bazen öfkelendiğim bir yıl olsada 2009 hayatımda taşların yerine oturduğu bir yıl oldu. Hep geri plana attığım ben ortaya çıktı. Daha önce farkedemediğim şeyleri farkettiğim önce bunun karşısında ürktüğüm ama daha ne yaptığımı yapacağımı bildiğim bir yıl oldu.

2009 da gerçekleştirmek için emek verdiğim şeylerin şimdi meyvasını topluyor olarak cevaplandırmak isterdim. Evet 2010 benim yılım olacak demiştim ve öylede oldu demek isterim.
2009 da verdiğin emeğin karşılığını alman ne güzel dilerim aynı güzellik 2010 yılında da seninle olur. 2009 ülkemiz açısından fazlasıyla sorunlu geçsede dilerim dileğin gerçek olur aynı şeyleri bu senede yaşamayız.

1.) 2009 deyince ne hatırlıyorsun?: Boks maçı gibiydi valla,ringe (Yeni yıla) baya zinde girmiştim ama rakibim felaket hazırlanmış vesselam..  Daha ilk 5 raundta (Ayda) yediğim yumrukları sayamadım bile..  En son kasımda hakemin saydığını hatırlıyorum..  Kısaca 2009 benim için kaybedilmiş bir müsabaka.. Önümdeki maçlara bakıyorum artık..

2.) Aynı soruyu, mutlu bir insan olarak, bir yıl sonra bugün nasıl cevaplamayı isterdin?: Nasıl cevaplamak isterdim aklıma gelmiyor ama.. Bu günkü gibi cevaplamak istemezdim..

3.) Yüz yüze olsaydın, bir üstteki yorumu yazan kişinin verdiği cevaplara dayanarak ona ne derdin?: Gayet iyi yolda olduğunu söylerdim..

Hayatımın ''ilk''lerini yaşadığım yıl...
Yaşadığım -ve belki de- yaşayabileceğim en güzel yıldı... Unutamayacağım insanlar tanıdım ve unutamayacağım olaylar yaşadım... Yaşama bambaşka pencerelerden baktığım yıl...
2009'u belleğime kazıdım, tüm gerçekleriyle...

''Keşke'' lerin az olduğu ve ''iyi ki''lerimle taçlandırdığım bir yıl olsun isterdim...

Çok renkli bir kişiliği var, onu söylerdim (:

Geri