2 Gönül 1 olunca samanlık seyran olurmu?

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan 2 Gönül 1 olunca samanlık seyran olurmu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,386 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı 2 Gönül 1 olunca samanlık seyran olurmu?
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baldassare
E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sadece aşkla samanlıklar seyran olmuyor malesef daha kaliteli yaşamayı beklerkende evde kalıyoruz :) Bilmemki napsak anlamadım bende ?? :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
eniseoz' Alıntı:
sadece aşkla samanlıklar seyran olmuyor malesef daha kaliteli yaşamayı beklerkende evde kalıyoruz :) Bilmemki napsak anlamadım bende ?? :D
Sevgili eniseöz:)
(Bir abla önerisi)Samanlıkta yaşamaktansa evde kalmak daha bi'tercih edilmeli..
En azından kendi sorunlarının yanında başına fazladan dert açmamıış ,fazladan onun bunun sorunlarını yüklenmemiş olursunuzki.. Duygusalıktan öye akıllı olmak çok iyi düşünmek gerek..
Çünkü saman alevi küçücük bir kıvılcıma bakar birde bakmışsınki yanmış gitmiş samanlık kül olmuş:)  

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evet abla bir noktada sana katılıyorum evde kalmak işin şakasıydı tabiki :)
Ama ben en yakınımdan biliyorum ablam 3senedir nişanlı ikiside sosyoloji mezunu yüksek lisans yaptılar birisi üniv.öğrtm.görev. olmayı zorluyor diğeri ise öğrtmenlik için memurluğu kaliteli yaşamayı beklerken hayatlarını erteliyorlarmış gibime geliyor hayatta herzaman mantığımızın peşinden gitmek doğru karar vericeğimiz anlmına gelirmi bilemiyorum açıkcası ?? Sapla samanı ayıramadım gitti  ;)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
İki gönül bir olunca samanlık ooh da ne ohh  :)
Eskisi yenisi yok şimdi elbet geçim daha zor düşünceler  cok değişik sevgini eskısı kadar kıymeti yok.

Elimi sallasam ellisi mantıgının sonucu.

Hoba yandan halimem yandan seviyorsan beni boşangel kocandan!!!!!

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İbrahim:) çok alalemsin..

Boşanma işlemleri için avukat  gerekecekse eğer senin için abime(iyi avukattır) rica edebilirim hane:)

B

baharder

Kullanıcı
18 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
saniye arkadaşım sana katılıyorum arkadaşlar eskidendi o aşklar meşkler şimdi herkes kafasına göre takılıyo buna inanın heves geçene kadar aşkım, balım heves geçincede yol vermeler başlıyor...

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
crt' Alıntı:
İbrahim:) çok alalemsin..

Boşanma işlemleri için avukat  gerekecekse eğer senin için abime(iyi avukattır) rica edebilirim hane:)

lütfen reklam yapmayalım ;D ;D ;D

Abla sen önce beni evlendir boşanmayı Allah göstermesin.

İlkim sonum olsun ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili İbrahim:)
Teklifini kabul ediyorum.Ama bir şartla ..Beni ayrı ayrı uğraştırmayın..
Oğlumla senin nikahı aynı gün yapalım çıksın aradan..
Gönül isterdiki sizleri Çırağan Saraylarında evlendireyim:)
Gel görki savunduğum fikirler burjivaziyle ters düşüyor..Zaten biz emekçiyiz o kadar parada yoktur hane:)
Ha bu arada nikah şahitliğini istersen abim yapabilir..Hani diyorum (bakarsın avukata falan ihtiyecınız olur ise anında müdahale durumları:)

Reklamın iyisi-kötüsü olmazmış derlerya ..Bu iş için (her götürdüğüm davaya)abimden yüklüce avanta alıyorum (şaka):)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
ne işimiz var çıraganda horon tepemeyiz,halay çekemeyiz değirmenci adamim ben kır düğünü olsun mis gibi
koyunla kesile davullar vurula (davul zurna sevmiyorum).
Geç Crt abla halayın başına tey tey hoba hop hoop.

Abinizin verdiğinin iki katı verem uzak durun oğlınuzdanda benden de  :D :D :D
yakmayın çoçukçağınızın başını sonra oda gider samanlığı yakar ondan sonra babanne olursunuz :)

Crt babanne

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İbrahim:)
Süpersin..Tabiya  bizim ne işimiz var Çırağan da ,Hilton'da..
Halaylarla türkülerle güzel bir kır düğünü yaparız..
Bağlama çalması benden eğlenmesi sizden olsun..
Ben oğlumla şimdiden anlaştım.. Babanede neymiş  ..?
Çocuklar bana kısaca CRT desinler yoksa vaz  geçer düğününüze  falan gelmem  ..

iki gönül bir olursa  samanlık seyran olur hikayelerini bırakın bakim..Samanlıkta çocuk falan büyümez..
Buyruğumdur  ..!:) Önce eğitim tamamlanacak , sonra iyi bir iş ..
Zaten devamında güzel bir gelecek ve huzurlu yuvalar kurulacaktır..buda böyle biline :)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Emriniz başımiz üstüne babannecim.
Elbetteki çoçuk samalıkda büyümez orda temeller atılır 8) çoçuğu veririz babanneye-ananeye onlar buyutur.

Egitim tamalanacakda kafada sac kalmadı ya alnım acık dicem 1 karıs alın olmaz dimi.
Crt babanne sac dokulmesine karsı bildigin bişiler varmı abinin yasaları bişiler yapabilir mi. dökülmelerini yasaklaya bilirmi.
Sen eski topraksın vardır kıyıda kösede bildigin bişiler :))
yoksa 1.5 sene okul + simdilik 6 ay askerlik+1 yılda iş guç falan=3 sene sonra kapıya dayanırım kel ama gurulu bir genci evlendirmen için :)))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
İbrahim:)
Ülkede yaşanan ekonomik krizi unuttum gülme krizine girmiş durumdayım..

Şimdi abimle msn de konuşuyorum sordum ona .
"Yok öyle bedavacılık Söyle İbrahim'e bu konudaki yasaları gelsin ofiste konuşalım" diyorelçiye zeval olmazmış hane benden söylemesi
Son bir emre kadar babanne sözünü yasaklıyorum..
Yoksa çocuklara bakmam oda göre..
Ha burada benim yetiştirdiğim çocuk asi ruhlu olur ve kendisini babası gelse  ezdirmez bi'düşün kararını ona göre ver  (:
Çıkmam gerekiyor sevgiler..