Duyuru 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Duyurular ve Yenilikler kategorisinde Emre tarafından oluşturulan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,783 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Duyurular ve Yenilikler
Konu Başlığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı
Konbuyu başlatan Emre
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre
Emre

Emre

Yıldırmaz
Geliştirici
29 Eyl 2006
En iyi cevaplar
0
18
Alanya
emreallison.com
19mayismesaj_16_9_1589831914.jpg

Sonu Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu ile biten; milli mücadelenin başlangıç tarihi sayılan 19 Mayıs 1919’un 101. yıl dönümünü yaşıyoruz...

19 Mayıs 1919, Türk Milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı gündür.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, milli mücadelenin başlangıcı olması açısından büyük önem taşıyan ve ulusumuzun bağımsızlık yolunda ilk adımını atmasını sağlayan 19 Mayıs 1919 tarihini; Türk gençliğine armağan etmiştir.

Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak ve bizden sonraki nesillere teslim etmenin en büyük görevimiz olduğunun bilincindeyiz.

Bu bağlamda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basışının 101. yıl dönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bu vatan için mücadele etmiş tüm şehitlerimizin hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz.
 
Üst