14 Şubat Sevgililer Günü ..

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan 14 Şubat Sevgililer Günü .. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,122 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı 14 Şubat Sevgililer Günü ..
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeryaDer
H

hayalhane

Barış;
umudumuza açılan kapı,
Bir zindandan dışarı bakan pencere gibi
Belki zaman ise bize hayat veren eller
Belki de umuda ışak tutan fenerimzidi
tıpkı bi kuşun uçupta,ağaç dalına konuşu
Ağacın dallrının bize  kucak gibi şefkatidir
Dünyanın kurtuluşu
hepimziin isteğidir barış..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sistem ne gerektiriyorsa itiraz etmeyecek düzene uyacaksın..
Doğarsın sevdiğine inanır   anne olur baba olursun ..
Ve sen tükenirsin ama devam eder , o günü bu günü vs.
İşte hayat acısıyla tatlısıla kısa bir öyküden ibarettir..
Cenneti kimisi bu dünyada  kimisi de öldüğünde yaşar diyelim..
Sanırım bizimkisi yaşarken pek mükün olamayacak
İsyan ediyorum ama neye ?
 neyse uzatmayayım ..
Her günüzün güzel geçmesi dileğiyle ..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgiyi bir güne hapsedemezsiniz yitik bir umut gibidir aşk ..
Sevgi kocaman bir yürek .. Sevgi emek ister ..

"Değişir yönü rüzgârın
Solar ansızın yapraklar.
Şaşırır yolunu denizde gemi
Boşuna bir liman arar.
Gülüşü bir yabancının
Çalmıştır senden sevdiğini,
İçinde biriken zehir
Sadece kendini öldürecektir.
Ölümdür yaşanan tek başına
Aşk, iki kişiliktir.."

(Ataol Beyramoğlu)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Doğum günü yıl dönümü gibi günlerin hatırlanıp bir özelliği olması gerektiğine inanırım ama sevgililer gününden nefret ediyorum benim içn hiçbir hatırası mazisi olmayan bir gün yani özelliği nerde bunun anlayamıyorm kutlayanlarıda anlamıyorum mantık ne ??

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
eniseoz' Alıntı:
 benim içn hiçbir hatırası mazisi olmayan bir gün yani özelliği nerde bunun anlayamıyorm kutlayanlarıda anlamıyorum mantık ne ??
Sevgili eniseöz:)
 Kazanç -çıkar üzerine kurulu olan kapitalist sistemde böyle sanal kutlamaların olması olağandır..
Duygu sömürüsü yapılarak piyasa hareketlendiriliyor..14 Şubat (sevgililer günü) bunlardan bir tanesi olup sahte mutlulukların yaşandığı bir gün işte..

Hani diyorum şöyle YAKUTLARLA SÜSLÜ DEĞERLİ BİR YÜZÜK belki bu günle ilgili olumsuz düşüncelerimizi yok edebilirdi ya neyse:)
Artık  bi'daha ki sene ye diyelim..:)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
eniseoz' Alıntı:
  benim içn hiçbir hatırası mazisi olmayan bir gün yani özelliği nerde bunun anlayamıyorm kutlayanlarıda anlamıyorum mantık ne ??
Sevgili eniseöz:)
  Kazanç -çıkar üzerine kurulu olan kapitalist sistemde böyle sanal kutlamaların olması olağandır..
Duygu sömürüsü yapılarak piyasa hareketlendiriliyor..14 Şubat (sevgililer günü) bunlardan bir tanesi olup sahte mutlulukların yaşandığı bir gün işte..

Hani diyorum şöyle YAKUTLARLA SÜSLÜ DEĞERLİ BİR YÜZÜK belki bu günle ilgili olumsuz düşüncelerimizi yok edebilirdi ya neyse:)
Artık  bi'daha ki sene ye diyelim..:)
Hımm evet evet hürrem sultanın takılarıda benim olumsuz düşüncelerimi yerle bir eder anında :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Paranın açmayacağı kapı yoktur:)
Helede işin içerisinde yakutlat,pırlantalar,elmaslar var ise:)
Her ne kadar Hürrem Sultan'ın takıları muhteşem  olsada ..
Cumhuriyet döneminde saltanatsız- takısız , cariye olmadan özgür ,entrikalardan uzak  sade yaşamak çok daha güzel..
Gelecek yıllarda bol hediyelerin yağmur gibiyağması dileğiyle nice 14 şubatlar..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
14 ŞUBAT DÜNYA çiçekçiler ve kuyumcular GÜNÜ GELİYOR...Haydi sevgililer, sevenleri severmişgibiler, sevmişgiller, haydi HOMO SHOPiensler.
"Akın var tüketime akın, kapitalizmi ihya edeceğiz, sevgililer günü yakın .."

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
Özellikle rutinleşen evlilik ilişkilerinde sevgililer gününün bir günde olsa ilişkiye renk kattığını düşünüyorum işin şu boyutu bu boyutu hiç önemli değil. insan sevdiğine hediye alıp onu mutlu etmek ister maddi boyutunun hiçbir önemi yok yeterki sevgiliden gelsin. Bu gün akla sadece hediye de gelmemeli aslında sevgiliyle geçen güzel bir gün en güzel hediyedir. Bir yerlerde yemek yemek eğlenmek işin bahanesi olmalı. Sevgililerde özellikle kadınlar şımartılmak ister çünkü her kadın kendi bedeninde küçük bir kız çocuğunu taşır. 

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgi ,14 Şubat Günü'ne hapsedilmiş...Gönül ise, tektaş pırlantaya sevdalanmış :))
Oysa"Ne kadar farklı olursa olsun,sana ait olmayana tenezzül etme...Ve ne kadar basit olursa olsun,senin olandan asla vazgeçme !" der CHE..
İsterseniz bu günlük pembe gözlüklerinizi takın ki herşeyi romantik görebilesiniz...
Çünkü yitik bir umut gibidir aşk... Sevgi emek bir de kocaman da yürek ister...

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
Sevginin 14 şubata hapsedildiğini düşünmüyorum. Yüreğinde sevgisi olan her gün sevgisini yaşamak yaşatmak için emek verir. Sadece pırlantayla bağdaştırmaksa sevgililer gününü basite indirmek aslında. Hediye alıp vermekte önemli değil alınabilir. Zaten insan sevdiğine hediye vermek ve ondan hediye almak ister.  ne düşünülürse düşünülsün sevgilier bu günü doyasıya yaşasın. 
Mehmet Coşkundeniz'in eşi Derya Coşkundeniz'den bugün yazdığı çok güzel bir yazı her şeyi anlatıyor.

Sevgilime özel…
14 Şubat 2013

Hep çocuklardan bahsediyorum ya bu satırlardan, dünyanın en iyi sevgilisi olmasaydı yanımda, bu kadar mutlu ve güzel bakan çocuklarım da olmazdı. İkizlere hamileliğim boyunca yaşadıklarımı yazarken, her yazının sonunda, en önemli şeyin canım kocamın bana olan desteği ve sevgisi olduğunu fark ediyorum. İzninizle Sevgililer Günü’ne özel, sadece eşimin ne iyi bir baba ve sevgili olduğunu yazacağım bugün.

Bana hep sorulan “Aşk doktoruyla evli olmak nasıl bir duygu” sorusunun cevabı benim için hep aynı. Adının önüne gelen tüm sıfatlardan muafım ben. Çünkü kocamı tanıdığımda onun kim olduğunu, ne iş yaptığını bilmiyordum bile. Bana güven veren tavırları, onun çok iyi bir sevgili olmakla birlikte, çok iyi de bir baba olacağını iletti belki de ilkel tabiatıma. Benim gibi sabırsız, çabuk parlayan ve gerçekten deli birine hem ayak uydurdu, hem de sakinleştirdi canım sevgilim.

Her zaman söylüyorum, kadınları anneliğe hazırlayan şey hormonlarsa, erkekleri babalığa hazırlayan kişi de kadınlardır aslında. Prematüre doğan bebeklerimizi hemşirelerden başka kimse tutmaya cesaret edemezken, kocamdan hiç beklemediğim bir hareketle her ikisini de kucaklayıp, sütümün yetmediği yerde mamayla besleyip, kürdan gibi parmaklarını tutup, altlarını değiştirdiğini gördüğümde  (bana göre), dünyanın en iyi babasıyla evlendiğimi anladım.

Kızlar nisanda 3 yaşına girecekler. Doğdukları günden beri, emzirmek dışında onların bakımıyla ilgili her şeyi ve belki de fazlasını yaptı Mehmet. Kızlar 40 günlükken benim doğum günümde bana yemek yaparken, kucağında minicik bir bebek de vardı. Gazı tutan bebeğimizi, beni en azından doğum günümde rahatsız etmesin diye kucağına alıp, diğer eliyle de yemek hazırladığı sahneyi görmenizi çok isterdim. İkizlerin ikisini birden aynı anda uyuttuğu da oldu, aynı anda beslediği de… İşte böyle sevgili okur, çocuğu büyütmek sadece annenin görevi değil. Aşkla yaptığınız çocuğunuzu, yine aşkla büyütmektir marifet olan. Siz de benim yerimde olsanız, böyle iyi bir babaya elbette Sevgililer Günü’nde bu sayfayı ayırırdınız. Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Sevgililer Günümüz kutlu olsun sevgilim…
yazan:Derya Coşkundeniz