Hani "Bin kere aynı durum olsa asla bu olmaz" deriz ya, öyle bir an olmuş. İlk gördüğümde montaj olabilir mi, diye düşünmedim değil ama herhalde seçiciler buna dikkat etmişlerdir? Gerçi biraz araştırdım ve interntte dolaşan bu resmi kimin çektiğine, kimin seçtiğine dair bir bilgi bulamadım? Bazı arkadaşlarımız beni eleştirmekle suçluyorlar, ve bana özel mesaj atıyorlar "Biraz da beğen..." diye, elbette beğeniyorum ama düşündüklerimi belirtmeden geçersem nerede kaldı kendimi geliştirebilmek için mücadele? Resim güzel, ama açıkcası benim için "Yüzyılın Fotoğrafı" olduğu gerçeği pek doğru değil, kanıtlayana kadar elbette
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.