Yurtdışı ingilizce mi ? Yurtiçi ingilizce mi ?

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde eng47 tarafından oluşturulan Yurtdışı ingilizce mi ? Yurtiçi ingilizce mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,281 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yurtdışı ingilizce mi ? Yurtiçi ingilizce mi ?
Konbuyu başlatan eng47
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turtur
E

eng47

Kullanıcı
2 May 2010
En iyi cevaplar
0
0
Mardin
İyi günler diliyorum,

Ben Üniversitede hazırlıktayım. Size sorum şu olacak ve yardımınız gerekiyor.

Benim ünv.deki bölümüm %100 ingilizce ve ben daha önce hiç ingilizce görmedim. Okula sıfır ingilizce ile geldim aradan geçen 4 ayın ardından daha hiçbirşey öğrenemedim. Çalışıyordum ama anladım ki anlık anlıyormuşum. Yarın aynı konuya tekrar baktığım zaman hiç anlamadığımı farkettim.

Demek istediğim ben ingilizceyi Türkiyede mi daha iyi öğrenirim yoksa Yurtdışına çıkmalımıyım?
Çıkarsam ne gibi zorluklar ne gibi kolaylıklar olacak ?
Türkiye-İngiltere arasında bir kıyaslama yapılırsa iki ülke için dil eğitiminde eksiler ve artılar ne olabilir ?

Cevabınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
"Çok okuyan değil çok gezen bilir" sözüyle yola çıkarsak elbette ingilizceyi yerinde öğrenmen daha sağlıklı olacak.Ama ilk önce burada(türkiyede) kendin için bi alt yapı oluşturmalısın...Yani sen çalışmaya devam et ve sana tavsiyem odana,banyoya,mutfağa heryere herşeyin ingilizcesini yaz,sözlüğüde elinden düşürme.Hiçbir dil basit değil ve hemen hemen hiçkimse 2. dilini kusursuz konuşamaz ama kıyaslama yaparsak,ingilizce en kolay dildir diğerlerine göre bunuda belirteyim... :)