Yurtdışı eğitimi için fırsat günleri

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Yurtdışı eğitimi için fırsat günleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,095 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yurtdışı eğitimi için fırsat günleri
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com

Yükseköğrenimini yurtdışında sürdürmek isteyen üniversite adayları için fırsat günleri başladı.

Türkiye'nin en büyük eğitim organizasyonlarından Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı bu yıl 4 büyük şehirde gerçekleştiriliyor.

İzmir'de başlayan fuar, İstanbul Hilton Otel'de bugün de ziyaretçilere açık olacak. Yurtdışında üniversite, master, sertifika, MBA, lise veya dil eğitimi almak isteyenler için düzenlenen organizasyon, 9 Kasım'da Ankara Sheraton ve 11 Kasım'da Eskişehir Anemon Otel'de yapılacak.

Fuarda ağırlıklı olarak ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada ve Malez-ya'daki okullar bulunuyor. Yabancı eğitim kurumlarının temsilcileri, fuar boyunca binlerce öğrenciye okul ücreti, giriş ve başvuru şartları, hayat standardı, ülkelerin eğitim sistemleri hakkında bilgi veriyor.

Dünyanın farklı ülkelerinden üniversite, sertifika ve dil okulları ile üniversite adaylarını bir araya getiren Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı'na bu yıl 100'den fazla okul katılıyor. Yüz yüze görüşmelerin yapıldığı fuar ile aynı anda, farklı bir salonda devam eden seminerlerde ise uzmanlar, yurtdışı eğitimi ile ilgili bilgilendirme yapıyor. Girişin ücretsiz olduğu fuarda ayrıca birçok cazip imkan yer alıyor. Okulların ziyaretçiler için özel olarak verdiği burs ve indirim imkanlarından faydalanmak ve kapıda beklememek için tek yapılması gereken www.akare.com.tr adresinden online davetiye almak.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Konuya tesadüf edince aklıma geldi. Bir ara bi araştırma yapmıştım. Yurt dışında çok,çok kaliteli bir eğitimi çok çok daha ucuza mal edebiliyormuşuz. Lakin az bürokratik engeller felan var. Onlarıda azami dercede aştığımızda yurt dışı fazlasıyla cazip geliyor vesselam. 
Bu gibi fırsatları değerlendirmek lazım.
Konu için teşekkürler.