Yüreğinizde hissettinizmi?

• Konbuyu başlatan rallas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde rallas tarafından oluşturulan Yüreğinizde hissettinizmi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,051 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı Yüreğinizde hissettinizmi?
Konbuyu başlatan rallas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MENEKŞE
R

rallas

Kullanıcı
22 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Herkesin hayatında muhakkak acı çekmiştir.kimimiz evlat acısı kimimiz aşk acısı kimimiz dost acısı vs. peki hiç bu acıyı yaşarken yüreğinizde gerçekten acı hissettinizmi veya yüreğinizden ılık bir şeylerin aktığını gerçekten hissettinizmi?Ve yüreğiniz bu kadar acıdığı halde acısının zamanla hafiflediğini hissettinizmi?Acılar yüreğimizi gerçekten acıtan acılar zamanla gerçekten azalılıp sonra yok oluyormu?yoksa bizmi üzerini kapatmış acısı geçmiş gibi davranıyoruz?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Valla yazdığınız kadar hissi, hissetmedim.
Ama bu başlıkta kendimi kötü hissettim desem yalan olmaz.
Hissizim gibi oldu ama ne diyelim.

M

MENEKŞE1

Kullanıcı
22 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
GİRESUN
bence ne yaşanırsa yaşansın unutmamalı zaman herşeyin ilacı derler ama ben katılmıyorum sadece o an da yaşadığın acı yüreğinde milyonlarca mum yakıyosun ve hergün bir tanesi sönüyo ve son mum o yürekte kalıyo yaralarımızı biz tamir ediyoruz düşünmemek adına çaba sarfediyoruz ama unutmuyoruz arka beynimzin bir tarafında daima duruyo