Yüreğimi Burkan Bir Görüntü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MustafaSANDAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

MustafaSANDAL

040320082109412of4.jpg

eğer benim içim parçalanmıyorsa siz maximus duygusalsınız
ben duygusal biriyim ama siz aşmışsınız herhalde

kabeka' Alıntı:
eğer benim içim parçalanmıyorsa siz maximus duygusalsınız
ben duygusal biriyim ama siz aşmışsınız herhalde

sanırım ben haddinden fazla duygusalım..

bu resmin savaş sırasında çekildiğini varsayarak söylüyorum ;Aslında yaşlı kadının bu kadar uzun bir hayat sürdüğü,küçük çocuk galiba torunu onunsa hayatta olduğu için mutlu olması gerekir
en azından ben mutlu olmaya çalışırdım
çok zor olsada  :(

Gözde' Alıntı:
bu resmin savaş sırasında çekildiğini varsayarak söylüyorum ;Aslında yaşlı kadının bu kadar uzun bir hayat sürdüğü,küçük çocuk galiba torunu onunsa hayatta olduğu için mutlu olması gerekir
en azından ben mutlu olmaya çalışırdım
çok zor olsada  :(

En çok bu yorumu sevdim.
Doğru bir yaklaşım.
Üstteki resim günün her dakikasında farklı yerlerde farklı olaylar ardından yaşanan bir tablo.
Ya bir cenaze, ya bir savaş, ya bir doğal afet...
Elbette hepsi üzücü, ama malum söz; "Ölenle ölünmüyor.", insan ne kadar üzülsede yaşamaya devam etmek zorunda ve bir yerlerden yakalamaya.

Resimde paylaşılan bir acı var.Muhtemelen yaşlı bayan çocuğun üzülmesine  üzülüyor.

sonuçta acılar bizi olgunlaştırır,ölümler yalnız başımıza hayatta kalmamıza yardımcı olur,herşeye iyi tarafından bakmak gerekir.
burda kastettiğim polyanacılık değil tabi, sadece hayatın tüm gerçeklerini kabul etmeyi öğrenmek  ;)
inşallah resimdeki nine gibi torunumuzun acılarını paylaşacak kadar uzun yaşarız

Gözde'cim dilerim  bizlerin torunları da böylesine acılar yaşamak zorunda kalmaz.

Genellikle bu fotoğraflar savaş meydanlarından alınan karelerdir.
Ama, yürürken çevrenize bakınarak yürüyün, bu tip kareler hayatın içinde o kadar çok ki:(
Bu çocuk acıktığı için de ağlıyor olabilir...

Kristal' Alıntı:
Gözde'cim dilerim  bizlerin torunları da böylesine acılar yaşamak zorunda kalmaz.

Bu dileğe elbette katılırım ama bir de gerçek var Kristal. Dünya döndükçe bu acılar kaçınılmaz acılardır. Aynı mutluluklar gibi.

Geri