Yüreğe Söz Geçmiyor/ Julia Quinn

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Yüreğe Söz Geçmiyor\/ Julia Quinn başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,591 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Yüreğe Söz Geçmiyor\/ Julia Quinn
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Enteresan bir yazar. Kitap kapak resmi olarak "aşk" kitabı olarak görünsede, içerisindeki konu, yazım dili sizi şaşırtıyor ve diğer kitaplarını da okumak istiyorsunuz.

Kadere inanır mısınız? Peki ya kader bir gün yolunuzu aşkla keserse...

Tutkuyu iliklerinizde hissederken aşktan korkup her şeyden vazgeçmek zorunda kalırsanız...

Bazen imkansızlıklar geçicidir, bazen ise imkansızlıklar hayallerle kesişir. Julia Quinn "New York Times'ın en çok satan kitaplar listesine giren 'Yüreğe Söz Geçmiyor' adlı yeni romanıyla okuyucularıyla buluşuyor. Quinn'in etkileyici üslubu karşısında duygulanacak, gerçek aşkın varlığına inanmaya başlayacaksınız. Bir yandan da gülümsemenizi sağlayacak bu içli aşk romanının her sayfasında kendinizden bir parça bulacaksınız.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kadere yazgıya fazlaca inanam içli aşk romadı da okumadım..
Merak ettim en azından önyargılarımı kırmak adına kitabın özetini okusam iyi olcak :)

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gülşah' Alıntı:
Enteresan bir yazar. Kitap kapak resmi olarak "aşk" kitabı olarak görünsede, içerisindeki konu, yazım dili sizi şaşırtıyor ve diğer kitaplarını da okumak istiyorsunuz.

Kadere inanır mısınız? Peki ya kader bir gün yolunuzu aşkla keserse...

Tutkuyu iliklerinizde hissederken aşktan korkup her şeyden vazgeçmek zorunda kalırsanız...

Bazen imkansızlıklar geçicidir, bazen ise imkansızlıklar hayallerle kesişir. Julia Quinn "New York Times'ın en çok satan kitaplar listesine giren 'Yüreğe Söz Geçmiyor' adlı yeni romanıyla okuyucularıyla buluşuyor. Quinn'in etkileyici üslubu karşısında duygulanacak, gerçek aşkın varlığına inanmaya başlayacaksınız. Bir yandan da gülümsemenizi sağlayacak bu içli aşk romanının her sayfasında kendinizden bir parça bulacaksınız.
Mutlaka okuyun diyorsunuz yani... :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Evet okunabilecek bir ayzım dili var arkadaşlar. :))) Yazdığım gibi diğer kitaplarıda öyle... belki de eksi yönü kapak resminden kaynaklanıyor bana göre.. :))

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kapak resimini görmedim iletiyi gönderdikten sonra hemen bakıyorum (=

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Şimdi baktım da kitabın kapak resmi eski dönemleri çağrıştırmakta (gerçi romanın  içeriğini  bilmıyorum ne  kadar uyumlu olmuştur)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
M' Alıntı:
Şimdi baktım da kitabın kapak resmi eski dönemleri çağrıştırmakta (gerçi romanın  içeriğini  bilmıyorum ne  kadar uyumlu olmuştur)
Daha çok aşk romanlarında olan  fotoğraf tarzı olduğundan, babam getirdiğinde ben bu tarz okumam ki keşke getirmeseydin dedim. Bir tanıdığımız göndermiş, babamda almış getirmiş. İlk başta ön yargılıydım ama okuyunca yargılarım yıkıldı. :))