Yüksek Lisans,Master/Doktora hakkında,

• Konbuyu başlatan beyazdilekce
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde beyazdilekce tarafından oluşturulan Yüksek Lisans,Master\/Doktora hakkında, başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,504 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yüksek Lisans,Master\/Doktora hakkında,
Konbuyu başlatan beyazdilekce
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecirnas
B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Yüksek Lisans,Master yapma hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların bilgilerine ve önerilerine ihtiyacım var, devlet kurumunda çalışıyorum açık öğretimden işletme bölümünü okuyorum, seneye nasip olursa okul bitecek. Okul bittikten sonra yüksek lisans yapmak istiyorum, yüksek lisans ve master yapma aşamaları konusunda öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ales te ne kadar yüksekpuan alırsan master yapma şansın okadar yüksek olur.Her bölüm için ayrı,belli bir kontenjana göre alım oluyor ve başvuran adaylar arasında en yüksek puan alandan itibaren sıralama yapılıyor ardından başvurduğun üniversite tarafından mülakat(sözlü sınav)yapılıyor,diploma notunun yüksek olmasıda önemli,bildiğim kadarıyla master yapmak ve üniversitede kalmak isteyen öğrenci çok,başarılar

E

ecirnas

Kullanıcı
22 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
okul ortalamanın %15 i
ayrıca ortalamanın 2.50 nın ustunde olması gerek ..ales puanının %55 i ingizlce sınavı üds veya kpds den aldıgın puanın %15 ve basvurdugun üniversıte tarfından yapılan sözlü mülakattan aldıgın puanın %10 u kullanılarak puanın heseplanıyor ve yuksek lısans ıcın acılmıs kontejyan sayısı ve basvuranlara gore bu puanınla yerlestrılıyorsun ama ıngılızce sınavından da 50 yı gecmek zorudasın gecemezsen basvuramıyorsun ..bazı unıversıteler kendılerıde dıl sınavı yapıyor pnalra da katılabılırsın basarılar dılıyorum canım..