Yeni Tanışılan biriyle neler konuşabilinir??? [Fikirlerinize ihtiyacım var]

• Konbuyu başlatan CherryDerin
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde CherryDerin tarafından oluşturulan Yeni Tanışılan biriyle neler konuşabilinir??? [Fikirlerinize ihtiyacım var] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,478 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yeni Tanışılan biriyle neler konuşabilinir??? [Fikirlerinize ihtiyacım var]
Konbuyu başlatan CherryDerin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan CherryDerin
C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Merhaba arkadaşlar.
Bir sorunum var ve fikir ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim fikrini belirtenlere .)

Uzun zamandır arkadaşım olan ama aynı zamanda hoşlandığım biriyle yarın buluşucağız ve bir nevi ilk buluşma sayılır.(birkaç gün önce kısa bir görüşmemiz daha olmuştu)
Ancak tıkanıp kalıyorum konuşucak hiçbirşey gelmiyor aklıma.
O da bu durumdan şikayetçi ancak kaç gündür düşünüyorum konuşma konusu ne olabilir diye.Heyecandan bulamıyorum sanırım. :S
Bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri varsa lütfen yardımcı olun acil çünkü
Ve şimdiden fikirlerini belirten arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim...

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Canım kelimelerinden anladığım kadarı ile düşüncelerini rahat,güzel dile getirebilen bir insansın
Fazla heyecanlanmana gerek yok,rahat ve doğal ol
Sonrasında kendini komik bulacağın,gereksiz konuşmalardan,esprilerden kaçın
Zaten daha öncesinde tanıdığın bir insan bence karşılaşınca herşey kendiliğinden gelişecek
Neticede bu bir iş görüşmesi değil çok kasılmana gerek yok ;)
Tahmin ediyorum ki sen ne kadar heyecanlıysan o da aynı şekildedir
Yarın için hazırlık yapıyor,ne konuşurum diye prova yapıyordur :)
İleriye yönelik hedeflerinizden(okul,üniversite,meslek vs) bahsedebilirsiniz,çok gözünde büyütme :)

C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Ebru' Alıntı:
Canım kelimelerinden anladığım kadarı ile düşüncelerini rahat,güzel dile getirebilen bir insansın
Fazla heyecanlanmana gerek yok,rahat ve doğal ol
Sonrasında kendini komik bulacağın,gereksiz konuşmalardan,esprilerden kaçın
Zaten daha öncesinde tanıdığın bir insan bence karşılaşınca herşey kendiliğinden gelişecek
Neticede bu bir iş görüşmesi değil çok kasılmana gerek yok ;)
Tahmin ediyorum ki sen ne kadar heyecanlıysan o da aynı şekildedir
Yarın için hazırlık yapıyor,ne konuşurum diye prova yapıyordur :)
İleriye yönelik hedeflerinizden(okul,üniversite,meslek vs) bahsedebilirsiniz,çok gözünde büyütme :)
Platonik olarak ilk defa birinden bu kadar hoşlandığımı düşününce heyecanlanmamak elimde olmuyor :D Ama gerçekten çok,çok teşekkür ederim tüm tavsiyelerinizi aklıma getirmeye çalışıcam :))

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
konuşacak birşey kalmadığında aktivitelere yönelin derim ben.mesela sinemada veya bowling oynarken konuşmak zorunda kalmazsınız  :)

C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
turtur' Alıntı:
konuşacak birşey kalmadığında aktivitelere yönelin derim ben.mesela sinemada veya bowling oynarken konuşmak zorunda kalmazsınız  :)
evet çok doğru aslında.bende sinemayı düşünüyorum ama konuşmak da lazım sonuçta onu da etkilemek istiyorum ve sanırım konuşmayınca pek olmayacak bu :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben kendi özgüvenin tam olarak yerine geldiğinde onu etkileyeceğini düşünüyorum  :)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Görüşme gerçekleşti sanırım cherryDerin :)

Duygularını alalım nasıl geçti  ;)

C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
İlginiz için çok teşekkür ederim .)
İlk başlarda konuşma konusu bulmakta zorluk çekmiştim. İlkokul hayatından itibaren yaşadığı veya paylaşmak istediği olayları anlatmasını istedim sonra ben anlattım bu şekilde tam 3,5 saat konuştuk.Zaman çok çabuk geçti :D
Ama karşımdaki "arkadaşım" ya çok inatçı ya da cidden hoşlanmıyor benden. Bazen çok samimi davranıp yavaş yavaş ilerleyelim diyor. Bazen de yanlızca arkadaşıymışım gibi davranıyor.
Bu kadar kötü bir platonik aşk daha önce yaşamadığım için moralim bozuk aslında.Eğer boş değilse açılmasını istiyorum.Bazen de ben açiliyim diyorum ama bu kez olumsuz bir cevap arkadaşlığımzı da zedeler bir daha buluşup, konuşamaz o kadar samimi olamayız diye korkuyorum :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
CherryDerin..
Hani bu gibi özel durumlarda dışardan yorum yapılmasını fazlaca doğru bulmuyorumya neyse..  Zaten platonik aşk (tek taraflı) yaşadığını söylüyorsun..Arkadaşınla yine de 3.5 saat konuşabilmeniz büyük başarı..
Başkalarından fikir almak yerine arkadaşını iyi tanımaya ,doğru anlamaya çalışırsan çok daha iyi olur..
Karamsarlığı bırakarak yaşamın gerçek zorluklarını aşmaya çalışırsan üzülmezsin..
Sevgiler

C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
crt' Alıntı:
CherryDerin..
Hani bu gibi özel durumlarda dışardan yorum yapılmasını fazlaca doğru bulmuyorumya neyse..  Zaten platonik aşk (tek taraflı) yaşadığını söylüyorsun..Arkadaşınla yine de 3.5 saat konuşabilmeniz büyük başarı..
Başkalarından fikir almak yerine arkadaşını iyi tanımaya ,doğru anlamaya çalışırsan çok daha iyi olur..
Karamsarlığı bırakarak yaşamın gerçek zorluklarını aşmaya çalışırsan üzülmezsin..
Sevgiler
Haklısınız biliyorum aslında ama yine de tam olarak ne yapacağımı bilmiyordum yanlızca.Bir şeyleri akışına bırakamamak, sürekli kafaya takmak gibi olumsuz alışkanlıklarım var.Ama sanırım daha iyi tanımam lazım arkadaşımı gerçektende...
Çok teşekkür ederim yorumunuz için...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili CherryDerin:)
İnan bana hepimizin kendine göre takıntılara var..
Önce kendini parayonak bir ruhhaline sahip olmadığına ikna etmelisin..
İşte ozaman anlayacaksınki hayat çok daha anlamlı olacak..

C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
crt' Alıntı:
İnan bana hepimizin kendine göre takıntılara var..
Önce kendini parayonak bir ruhhaline sahip olmadığına ikna etmelisin..
İşte ozaman anlayacaksınki hayat çok daha anlamlı olacak..

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz :)
Kendimi nasıl ikna edebilirim peki ?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sana yol göstertebilecek kadar psikolojik konularda uzman değilim haddimi fazlaca aşmak istemem..
Gençlik yıllarınızda aşk-meşk konularına fazlaca takılmak yerine eğitiminize önem vererek..
Kendi ayaklarınız üzerinde durmayı güçlü olmayı öğrenmelisiniz..
Herşeyden önce ekonomik özgürlük diyor..
Karalı ve azimli olmak bunun içinde çok çalışmak gerektiğini düşünüyorum..
Hayatı arabeske çevirip umutsuzluğa kapılmayı ise çok yanlış buluyorum..

C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
crt' Alıntı:
Sana yol göstertebilecek kadar psikolojik konularda uzman değilim haddimi fazlaca aşmak istemem..
Gençlik yıllarınızda aşk-meşk konularına fazlaca takılmak yerine eğitiminize önem vererek..
Kendi ayaklarınız üzerinde durmayı güçlü olmayı öğrenmelisiniz..
Herşeyden önce ekonomik özgürlük diyor..
Karalı ve azimli olmak bunun içinde çok çalışmak gerektiğini düşünüyorum..
Hayatı arabeske çevirip umutsuzluğa kapılmayı ise çok yanlış buluyorum..
Bende yanlış buluyorum hayatı arabeske çevirmeyi, umutsuz olmayı.
Hem umutsuzluk bu sitedeki herşeye de çok zıt.Zaten bu forumdaki insanları birtakım şeylerin daha farkında olan, hayatlarında yenilikler yapan yada yapmaya çalışan bilinçli insanlar olarak görüyorum.Tabiiki bende birşeyleri değiştirmek istiyorum bu yüzden sizlerinde tecrübe ve düşüncelerinden de yararlanmak istiyorum. 16 yaşında bir genç kızım üniversite hedefim var bu konuya çok takılmamaya çalışıyorum.Yani önceliklerim arasında değil.Ama bir taraftanda aklınızı kurcalıyor, düşüncelerinizi çalıyor işte.
Sizde yaşamışsınızdır eminim bu tarz şeyleri.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tahmin ettiğim gibi daha gençsin..
Ünüversiteyi hedef olarak belirlediğine göre oldukça bilinçlisin ..
Bu güzel bir gelişme..
Lütfen bu hedefin gerçekleştirme yolunda gayret sarfet..
Tabiki duygusal anlar yaşayacak sen de seveceksin..Bu en doğal hakkın..
Kendine ait özelini fazlaca deşifre etmeni istemiyor..İlerleyen yıllarda bana kesinlikle hak vereceğine ve sözlerimi unutmayacağına inanıyorum..
Bana gelince hatyata balış açım her zaman gerçekçiydi..
Oldukça realistim ..Birazda idealist:..:)
Artık çıkmam gerek..
farklı bir konuda buluşmak üzere şimdilik hoşça kal..

C

CherryDerin

Kullanıcı
28 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Şimdiye kadar yorum yapmış, bana yardımcı olmaya çalışmış herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Karşı taraf da benden hoşlandığını söyledi yani görüş ve düşüncelerinizi belirtmeniz çok işime yaradı.
Herkese saygılar, sevgiler :))

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Rica ederiz.ilerde umarım sende bize düşüncelerinle yardım edersin ;)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hadi gözün aydın plotonik olmaktan çıkmış bundan sonrasıda gönlünce olsun