yeni mezun veya mezun olacaklara hem eğitim hem iş fırsatı olabilir...

• Konbuyu başlatan be yourself
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde be yourself tarafından oluşturulan yeni mezun veya mezun olacaklara hem eğitim hem iş fırsatı olabilir... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,209 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı yeni mezun veya mezun olacaklara hem eğitim hem iş fırsatı olabilir...
Konbuyu başlatan be yourself
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musta67
be yourself

be yourself

Kullanıcı
14 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Merhaba arkadaşlar,

ben bu sene mezun oluyorum .. maalesef :( tam krizin göbeğinde iş aramaya koyulucam. kariyer, kariyer koçluğu gibi konularda biraz araştırma yapıyorum bu aralar. kariyer okulu diye bişi buldum. yazın yapılıcak bi eğitim gibi bişimiş bu. çeşitli eğitimlerden geçiyo katılanlar, kişilik testleri, eğilimler çıkarılıyo, kariyer koçluğu veriyolar hem de.. programın en sonunda google, microsoft, p&g, pepsi vs den biriyle iş görüşmesi yapıyosun. bunu okuyunca gözlerim açıldı.. büyük şans yani.. iş hayatına hazırlıyolar seni tamam ama bi de iş görüşmesi yapıyosun ve eğer beğenilirsen işe alınma şansın varmış.. hoşuma gitti program http://egitisimkariyerokulu.com/ isterseniz detaylı bakabilirsiniz burdan. benim gibi durumda olan varsa bi baksın, katılacak olan çıkarsa da haber versin de haberleşelim tanışma kampı öncesinde :)

M

muraturkom

Yeni mezun olacaksınız ama branş belirtmemişsiniz.Belki birbirimize daha faydalı olabilirdik.

be yourself

be yourself

Kullanıcı
14 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
teşekkürler Murat Bey uyarınız için... ben işletme okuyorum. ama bahsettiim programa katılım için sorduysanız, işletme, halkla ilişkiler, finans gibi bölümler de alakalı oluyor sanırım.

umarım şmdi daha faydalı olabilmişimdir  :)

didem12

didem12

Kullanıcı
27 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
sadece 40 kişi seçileceği belirtilmiş üniversite mezunu olmayan kişilerin katılma olanağı yok mu?