Yeni Forum Kuralları Herkes Okusun !Sonra görmedim duymadım demeyin : (

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde crt tarafından oluşturulan Yeni Forum Kuralları Herkes Okusun !Sonra görmedim duymadım demeyin : ( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,521 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Yeni Forum Kuralları Herkes Okusun !Sonra görmedim duymadım demeyin : (
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan blt.cemile
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Yeni Forum Kuralları Herkes Okusun !Sonra görmedim duymadım demeyin : ( :D 

1) Forumdaki bayanlara laf ve mesaj atmak kesinlikle yasaktir.

2) Mesajlara su katmak, download linki yerine cam kirigi vermek , paslanmis trojenleri vermek yasaktır

3) Eskimis mesajlarınız eskiciye verip yerine mandal, camasir ipi, legen almak serbessttir.

4) Üye girişlerinde mayo ve terlikle gezinmek yasaktir.

5) 24 saat online olup, piyasayi oldurmenin alemi yoktur. Gunluk online saati 4 saati asamaz.

6) Konunun oldugu bölümden sevgili yapmak yasaktir, mahalle kizlari namusumuzdur.

7) Mesajlara mendil Çaput ve benzeri dilek meteryalleri takmayın gördügümüz anda sökeriz.

8 ) Forum yakininda sigara icmek atesle yaklasmak yasaktir.

9) Daha ucuz olsun diye mesajlara , iconlara ve konulara Lpg taktirmak tehlikeli ve yasaktir.

11) Arkadaşlarla "Asfalt Agladı Beeee" tarzında konusmak yasaktır. Daha cok "sizin gibi gençleri forumda görmek isteriz" tarzında cümleler kullanınız...

12) Kullandıgınız gülücükleri yani smileyleri evde tek başınıza yapmaya çalışmayınız beceremezsiniz.

13) Eger yardım istiyorsanız kimseye sormayın cok bilen degil cok gezen bilir.

14) Rep verirken elinizi Korkak alıştırmayın.

15) Mesaj atarken tümü büyük harflerden olusan cümleler kullanmayın.Gerekirse Capslock Tusunu sökün.

16) Her Forum kuralları ciddidir kimse okumaz demeyin bu kuralları 13 kişiye verin dileginiz gerçek olsun.

17) Meslek olarak reklamcılıgı düşünüyorsanız burası tam size göre bizim reklamımızı yaparak pratik yapın.

19) Sayfanın hoş görünmesi için çimlere basmayınız.

20) ligimizin güzide kulübü Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası ve Avrupa başarıları ile ilgili paylaşımlarda daha hassas olalım
.

H

hayalhane

yahu bu kurallar arasında gerçek olanda var ama...
yav ben bişey anlamadım nasıl şaka bu :( :( :eek: :eek:

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
crt' Alıntı:

8 ) Forum yakininda sigara icmek atesle yaklasmak yasaktir.

çoktan bıraktım benim için sorun yok ama sanırım kuralın (yarı şaka yarı ciddi)enn vurucu enn anlamlısıda bu : (
Kuraları okuduğumda çok güldüm  sizlerlede paylaşayım istedim.
Bu arada şaka yolluda olsa forum kurallarına uymanın öneminede dikkat çekmek istedim...

H

hayalhane

bende şaka ve ciddiyet arasında kaldım zaten

adamı hasta etmede şu kalemini veririmisin gibi bişey bu  ;D ;D ;D ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
crt' Alıntı:

[size=10pt]1) Forumdaki bayanlara laf ve mesaj atmak kesinlikle yasaktir.
15) Mesaj atarken tümü büyük harflerden olusan cümleler kullanmayın.Gerekirse Capslock Tusunu sökün.

.

Hadi dedim kuralları bozmayayım ve denedim leptopum şu an hurdalıkta bekliyor : (

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
:ahah Güzeldi teşekkürler crt