Yeni anne adayı olarak kaygılarım var.

• Konbuyu başlatan gcinar
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde gcinar tarafından oluşturulan Yeni anne adayı olarak kaygılarım var. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,377 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yeni anne adayı olarak kaygılarım var.
Konbuyu başlatan gcinar
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeryaDer
G

gcinar

Kullanıcı
24 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhabalar,
5 aylık hamileyim.Anne olmaya hazır olup olmadığımdan hala emin olmamam beni üzüyor.Heyecansız hissediyorum kendimi böyle hissettiğim içinde kendimi evladıma karşı suçlu hissediyorum.
Günde birkaç sefer aklıma geliyor birkaç makale okuyup bu duygudan kurtulmaya çalışıyorum.
tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
teşekkürler.

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
gcinar' Alıntı:
Merhabalar,
5 aylık hamileyim.Anne olmaya hazır olup olmadığımdan hala emin olmamam beni üzüyor.Heyecansız hissediyorum kendimi böyle hissettiğim içinde kendimi evladıma karşı suçlu hissediyorum.
Günde birkaç sefer aklıma geliyor birkaç makale okuyup bu duygudan kurtulmaya çalışıyorum.
tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
teşekkürler.
Sizin gibi hisseden birçok anne adayı var. Hamilelikte değişen hormonlarınızın esiri oluşunuzda böyle hissetmenize sebep oluyor. Bundan dolayı kendinizi sakın suçlamayın. Hamileliğinizin ilerleyen evrelerini öyleki bebeğinizi kucağınıza aldığınızda yaşayacağınız heyecanı tahmin bile edemezsiniz. Dilerim ki bebeğinizi sağlıklı ve mutlu bir şekilde kucağınıza alırsınız. Bu anın keyfini çıkarmaya çalışın inanın hayatta bir kadına verilen en büyük hediye sizin yerinizde olmak isteyen milyonlarca kadın var. Bunları elbette sizde biliyorsunuz. Mutlu kalın, sevgiyle kalın..

G

gcinar

Kullanıcı
24 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yazdıklarınız bana güç verdi çok teşekkürler.

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
özgüя şαнιη' Alıntı:
Valla Derya'nın yorumundan sonra benim bile doğurasım geldi.

::)
Esprili yaklaşımınla altında yatan beğeninden dolayı teşekkürler Özgür ;) ( En çok anne adayı olarak değerli üyemiz gcinar 'ın beğenisi beni mutlu ve memnun etti :)  )