Y
yasinyarar
Kullanıcı
- 6 Haz 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Merhaba sevgili arkadaşlar başta şunu söylemek istiyorum bu çalışmayı ve bu siteden yararlanmamızı sağlayan özgür şahin'e ve onun takım arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
Benim bir isteğim var siden lütfen okuyalım ve okuyanlara yardım edelim.
Gerçi bu dönemde insan okusada iş bulamıyor bu yönde haklısınız ama işsiz olsada bilinçli bir kişilik sahibi olur, bence bundan daha önemli bir şey olamaz bence...
Ben dilimin döndüğü kadar derdimi anlatmaya çalıştım, derdimi anlatabildim mi acaba bilemiyorum ama işte ben böyle anlata biliyorum. Belkide benim kendimi eksik hissettiğim yönüm budur.
İnanın sizinle çoğu zaman yazışmak istiyorum ama işlerim bunu engelliyor.
''Yasin YARAR'ın kalemi anca bu kadar yazıyı mı yazacak mürekkebe sahib.'' diye bir soru gelebilir aklınıza fakat ilerleyen günlerde biraz daha mürekkep üreteceğime eminim.
Okuduğunuz için Çok teşekkür ederim..
Benim bir isteğim var siden lütfen okuyalım ve okuyanlara yardım edelim.
Gerçi bu dönemde insan okusada iş bulamıyor bu yönde haklısınız ama işsiz olsada bilinçli bir kişilik sahibi olur, bence bundan daha önemli bir şey olamaz bence...
Ben dilimin döndüğü kadar derdimi anlatmaya çalıştım, derdimi anlatabildim mi acaba bilemiyorum ama işte ben böyle anlata biliyorum. Belkide benim kendimi eksik hissettiğim yönüm budur.
İnanın sizinle çoğu zaman yazışmak istiyorum ama işlerim bunu engelliyor.
''Yasin YARAR'ın kalemi anca bu kadar yazıyı mı yazacak mürekkebe sahib.'' diye bir soru gelebilir aklınıza fakat ilerleyen günlerde biraz daha mürekkep üreteceğime eminim.
Okuduğunuz için Çok teşekkür ederim..