K
kekemecocuklarkorosu
Kullanıcı
- 14 Mar 2011
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Bir şey olurken zarar da oluşur Yaşamın olaysız geçmesini herkes bu nedenle talih sayar Eskilerden bir ozanın bir şiirini okumuştum senden efendilik ünvanına dair konuşmamanı istiyorum çünkü tek bir generalin başarısı için on bin iskelet savaş alanlarında çürür ve her şey her zaman huzurlu olaydı kılıçlar bin yıl kınlarında paslanırlardı Bir zamanlar benimde kahraman bir yüreğim ateşli bir ruhum vardı ama ben farkına varmadan buza ve doluya dönüştürler
Canilerden ve düzenbazlardan kurtulmak için onlara bir çıkış yolu bırakmak gereklidir Onlara bir çıkış yolu vermezsen kapana kıstırılmış farelere dönerler Eğer tüm yolları kapalıysa önlerine çıkan bütün değerli nesneleri çiğnerler
Başkalarını hoşnut etmek için uzlaşma başkalarını tedirgin eden bütüncüllük kadar iyi değildir İyi olmadan göklere çıkarılmaktansa kötü olmadan hakarete uğramak yeğdir
Canilerden ve düzenbazlardan kurtulmak için onlara bir çıkış yolu bırakmak gereklidir Onlara bir çıkış yolu vermezsen kapana kıstırılmış farelere dönerler Eğer tüm yolları kapalıysa önlerine çıkan bütün değerli nesneleri çiğnerler
Başkalarını hoşnut etmek için uzlaşma başkalarını tedirgin eden bütüncüllük kadar iyi değildir İyi olmadan göklere çıkarılmaktansa kötü olmadan hakarete uğramak yeğdir