Yaşamak ve Öğrenmek - Metin AYCIL

• Konbuyu başlatan jellybonita
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde jellybonita tarafından oluşturulan Yaşamak ve Öğrenmek - Metin AYCIL başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,483 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Yaşamak ve Öğrenmek - Metin AYCIL
Konbuyu başlatan jellybonita
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
J

jellybonita

Metin AYCIL'ın kaleme aldığı "Yaşamak ve Öğrenmek" bugün genç - yaşlı her insana bildiği ancak farkında olmadığı bazı gerçekleri aydınlatmaktadır. Kitabı okumanızı ve yakınlarınızla paylaşmanızı tavsiye ediyorum. Keyifli anlatımı ve sıcak yaklaşımıyla yazarın düşüncelerini aktardığı bu kitabı elinizden bırakmayacağınızı düşünüyorum.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Teşekkürler biraz daha ayrıntı eklemek istedim ;)

Kitabın ön yüzü:

Herşey kendimizdedir;yaşama ve kendimize nasıl baktığımızla ilgilidir.Gücün kendimizde olduğuna inanıyorsak bizim için hiç bir güçlük söz konusu olmayacaktır.

Kitabın Özeti:
Bazen futbol maçına benzetiyorum yaşamı: Herkes oyunda aynı süre kalmıyor, süreyi ve oyuna katkıları takdir eden var. Oyunda mağlup duruma düşülebiliyor; ancak o an maç bitmiyor; 3-0 mağlup durumdayken 4-3 ya da benzer skorla sonuçlanan maçlara çoğumuz tanık olmuşuzdur. Uzatmalarda bile maç kazanıp şampiyon olan takımlar oluyor. Onlar, anlık mağlubiyeti başarısızlık saymayanlar ve mücadeleyi bırakmayanlar oluyor; ta ki hakem düdüğü çalana kadar. Böyle olanlar daha uzun süre oyunda kalıyorlar ve de iz bırakıyorlar

Metin Aycıl-Beyaz Yayınları