YAŞAM......

• Konbuyu başlatan aykut03
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde aykut03 tarafından oluşturulan YAŞAM...... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,928 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı YAŞAM......
Konbuyu başlatan aykut03
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan özlem1980
A

aykut03

Kullanıcı
19 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
www.ayyildiz.org
İnsanların yaşamları boyunca istekleri arzuları hiç bir zaman bitmez ;

mutlu olmak yanlız kalmamamk sevilmek saygı duymulmak özel olmak huzurlu olmak çok para kazanmak vs…

Aslında esas olan anın tadını çıkarmak değilmidir yaşadığın zamanın var olduğun anın, küçük şeylerden mutlu olmak değilmidir.Aile ile sevdiklerimizle geçirdiğimiz o kısa ama keyifli anlar, anne baba kardeş eş arkadaş hayatın gerçekliğini sunmuyormu bize üzüntümüzü paylaşan sıkıntılarımızı dinleyip bize önem veren ailemiz.

Hayatta önemli olan saygıve sevgidir, sevgi ile büyütülür herşey sevgi eksikliği ile büyüyen bir çocuğun yetişkin döneminde  yaşadığı hayatın her anında insanlara karşı negatif bir enerji ile yaklaşır. Bu davranışının farkında değildir sevdiğini sanır ama sevginin ne olduğunu bilmeyen bir insan  bunu nasıl ifade edebilirki.

Aile sevgisi bir annenin babanın çocuğuna verdiği sevgi güven duygusu onu hayata karşı korur hiç bir sevgi anne ve baba sevgisinin yerini alamaz …

Sevgisiz bir insan olmayalım çevremizdeki insanlara sevmiyorsak bile saygı duyalım ki hayatın her anlamı daha keyifli olsun…

Ben burdan benim biricik saygı duyduyum onun büyük sevgisi ve güveni ile hayatı öğrendiğim babama onu çok sevdiğimi iyiki var olduğu için bana güvendiği için teşekkür ediyorum.

TÜM BABALARIN BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
çok güzel bir yazıydı teşekkürler sana katılıyorum bazen hayat koşuşturmasında sevdiklerimizi ihmal ettiğimizde ihmal edildiğimizde oluyor anın kıymetini bilerek yaşamak dileğiyle