Yardıma cok ihtiyacım var..olumsuz düşünen bir insanı nasıl olumlu düşündüreblrm

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ümitt tarafından oluşturulan Yardıma cok ihtiyacım var..olumsuz düşünen bir insanı nasıl olumlu düşündüreblrm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,300 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Yardıma cok ihtiyacım var..olumsuz düşünen bir insanı nasıl olumlu düşündüreblrm
Konbuyu başlatan ümitt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kapitanida
Ü

ümitt

Kullanıcı
26 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...Ben 20 yaşında bir gencim kız arkadaşım Çocuklugunda bir cok olumsuz olay yaşamış dolayısıyla pskolojisi cok bozuk ben hayata hep umutlu bakan bir insanım ama kız arkadaşım yasadığı olaylardan dolayı hep olumsuz düşünüyor olumlu düşünmesi için bir çok şey denedim ama olumlu düşünmüyor...Olumlu düşünmesi için neler yapabilirim bunu yaşamış veya bilgisi olan insanlardan yardım istiyorum şimdiden herkese teşekürler...

B

baharder

Kullanıcı
18 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
kız arkadaşın için yapılacak tek şey psikolojik destek almaktır.. terapilerle kendine geleceğine inanıyorum.. allah yardımcınız olsun..

Ü

ümitt

Kullanıcı
26 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tedavi görüyor Depresyon ilaçları veriyorlar ama oda unutkanlık yapıyor...İlaçlar sadece sorunu bir süreliğine geçiştiriyor, sonuç olarak sorun kalıyor...

B

baharder

Kullanıcı
18 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
arkadaşım kız arkadaşının şu an yaşadıklarının aynısını yaşıyorum ama benim keşfettiğim kadarıyla duygusal destek de çok önemli yani sevdiğin insanın desteğide çok önemli birde böyle deneyin.. manevi destek ..

S

saniye1

Kullanıcı
17 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
ümit arkadaşım ne kadar zorluklar yaşansada insan hayata tutunmak zorundadır.ne olursa olsun ondan sevgini eksik etme arkadaşım.bende biçok zorluk yaşamış biri olarak sevgi çok önemli bence benim etrafımda böyle insanlar  yoktu hep yalnızdım.ama bu biraz da kişilikle alakalı yani umarım atlatırsınız...

K

kapitanida

Kullanıcı
1 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
bulgaristan
ona karşı herzaman sabırlı olman kardeşim,taviz vermedende sürekli değer verdiğini hissettiriceksin ve en önemlisi önünüze yeni bi hayat serilmiş gibi her duyguyu yeniden san ki ilk defa yaşıyomuş gibi yaşayın :)