YARDIM...

• Konbuyu başlatan nalinci
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde nalinci tarafından oluşturulan YARDIM... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,736 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı YARDIM...
Konbuyu başlatan nalinci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
ben liseye gidiyorum ve benim bir konuşma bozukluğum var ben R leri söyleyemiyorum bununla ilgili daha önce de konular açmıştım ama yeniden açmak istedim bununla ilgili neler yapmalıyım nasıl davranmalıyım bunun yüzünden arkadaş çevrem genişlemedi o önemli değil ama ben okuldayken hocalarım beni ayağa kaldırdığı zaman onların sorduğu soruları biliyorum, anlatıyorum ama pek anladıklarını sanmıyorum ):  hep böyle işte konuşmaya geldim mi olmuyor içimdeki şeyi hemen söylemek istiyorum ama bir yerde takılıp kalıyorum. keşke geç olmasaydıda bu durumu düzeltebilseydim... yardımlarınızı bekliyorum birde bunun yüzünden ailemi suçluyorum eğer onlar ilgilenseydi belki bu durumu çok geç olmadan düzeltebilirdim bunları düşünmeden edemiyorum ... ve bir kıza bile açılma cesaretini bulamıyorum ):

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
nalinci' Alıntı:
ben liseye gidiyorum ve benim bir konuşma bozukluğum var ben R leri söyleyemiyorum bununla ilgili daha önce de konular açmıştım ama yeniden açmak istedim bununla ilgili neler yapmalıyım nasıl davranmalıyım bunun yüzünden arkadaş çevrem genişlemedi o önemli değil ama ben okuldayken hocalarım beni ayağa kaldırdığı zaman onların sorduğu soruları biliyorum, anlatıyorum ama pek anladıklarını sanmıyorum ):  hep böyle işte konuşmaya geldim mi olmuyor içimdeki şeyi hemen söylemek istiyorum ama bir yerde takılıp kalıyorum. keşke geç olmasaydıda bu durumu düzeltebilseydim... yardımlarınızı bekliyorum birde bunun yüzünden ailemi suçluyorum eğer onlar ilgilenseydi belki bu durumu çok geç olmadan düzeltebilirdim bunları düşünmeden edemiyorum ... ve bir kıza bile açılma cesaretini bulamıyorum ):
/R/ sesi üretimi zor ve geç edinilen bir sestir. Anatomik bir probleminiz yoksa uygun terapiyle sesi üretebilmeniz mümkün. Bunun için de konuşma bozuklukları uzmanı yardımına ihtiyacınız olacaktır.Karamsarlığa kapılmanıza gerek yok. İlinizdeki konuşma terapistlerini http://www.dkbud.org/detailpage.tr.php?strPageName=Terapistler adresinden öğrenebilirsiniz.

Başarılar.