yardım talebi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratmka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratmka

Kullanıcı
" Ben Tekirdağ'da Milli Eğitime bağlı bir okulda öğretmenim.Okulumuz kenar mahallede.Öğrencilerimizin ailelerinin gelir düzeyi düşük.Belli çevrelerden aldığımız sınırlı yardım daha çok çocuklarımızın kişisel ihtiyaçlarını gidermeye yönelik oluyor.Okuldaki herhangi birşeyi geliştirmeye yönelik pek fazla birşey yapamıyoruz.Yeni eğitim sisteminde eğitim teknolojilerinin kullanımı çok önemli.Bu yüzden projeksiyon cihazlarına ihtiyacımız var.Bizlere bu konuda yardımcı olabilecek herkesten umutla haber bekliyoruz.Bu konuda çaba gösteren herkese şimdiden teşekkür ederim."

Değerli öğretmenim..(muratmka)
  Hani diyorum parası çok olan zaten özel okulara-kollejlere gidiyor..
Okulunuz MEB'ten ödenek alamıyor mu ki böyle bir yardım çağrısında bulunuyorsunuz?
Tekirdağ'da bile eğitim-öğretimde bu denli eksik varsa..
Vay benim yol iz olmayan köylerimdeki okulların haline..!
Oysa Toplumların uygarlık düzeyi, öğretmene verdiği değerle ölçülür..
Lütfen yanlış anlamayın duyarlı ve idealist bir öğretmen olduğunuzu düşünüyorum ve sizi kutluyorum..
Sözüm size değil eğitim-öğretimi bu duruma getirenleredir..
Başarılar

Öncelikle ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ediyorum.Ama malesef meb okullara hiçbir ödenek sağlamıyor.Okuldaki hizmetli maaşları bile toplanan bağışlarla karşılanıyor.Bu yüzden okullar çevredeki insanların insafına bırakılmış durumda.

Muratmka: )
Babam..Çok zor koşullarda okumuş ve  yıllarca Anadolu'nun köylerinde öğretmenlik yapmış bir eğitimcidir..
Öğretmenliğin nedenli kutsal ve zor bir meslek olduğunu çok iyi bilirim..
Ama ne olursa olsun yılgınlık yok..
Çocuklarımız siz değerli  öğretmenlerimize emanettir..  Aydınlık geleceğin Atatürkçü ,çağdaş neferlerini sizler yetiştireceksiniz..
Bu mücadelede sonzuz başarılar diliyorum..
selam ve saygılar..

Geri