yardım edin çok kötüyüm...

• Konbuyu başlatan baharder
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde baharder tarafından oluşturulan yardım edin çok kötüyüm... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,888 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı yardım edin çok kötüyüm...
Konbuyu başlatan baharder
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
B

baharder

Kullanıcı
18 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 sene çıktık 8 aydır beraberiz son zamanlarda herşeye bahane bulmaya başladı.. 1 ay önce kişisel gelişim konusunda eksik olduğumu bahane etti ayrıldık, 3 gün sonra barıştık.. şimdide çalışmıyosun diye bahane yaptı anlaşamıyoruz sürekli tartışıyoruz ayrılalım dedi.. dünya başıma yıkıldı yardım edin ne yapmam gerekli nasıl unutabilirim ne olur yardın edin.. :'( :'(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Bahar:) Bu gibi gönül işleri kişinin kendisinin aşabileceği sorunlardır..Yardım isteyecek çok daha önemli konular olduğunu düşünüyorum ki..
Kendi mücadeleni kendin vermelisin bence yardım istemek  kolaycılıktır..
Hele de bu gibi istekler alışkanlık haline gelirse direnci azaltır ve kendine olan öz güveni yokeder..
Bu gibi basit konularda dünya başına yıkılırsa şayet..
İlerde karşılaşacağın (ki mutlaka olacak) ciddi sorunlarda kıyamet kopar..
Ağlamak acizliktir lütfen sil gözyaşlarını ve güçlü olmayı dene ..
Sevgiler

G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
arkadasım sende her seferinde bu kadar acı cekecegine ayrıl zaten böyle bir ilişkinin ileriside  aynı sekilde olur diye düşünüyorum
hayatta o kadar üzülecek sey varki !?

G

gcatar

Kullanıcı
25 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Arkadasım hayat bu tür üzüntüler için çok kısa bırak boşver zaman herşeyin ilacı unutursun zamanla yolver gitsin. İlerde daha çok üzülülebilirsin şimdi sen diyeceksinki söylemesi kolay ama inan bana yapması da kolay bizimde başımıza geldi bu tür olaylar hem ne demişler KİMSEYE HADDİNDEN FAZLA DEĞER VERME YA ONU KAYBEDERSİN YADA KENDİNİ MAHVEDERSİN. ;)

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Bilmem,erkeklerin nesli tükenmiyor sonuçta.
Yol ver gitsin.

B

baharder

Kullanıcı
18 Ara 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
son durum  ;Dayrıldık ve masjlarıma bile cevap vermiyo aslında haklısınız bana yol verene bende yol veririm ama zaman lazım

G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
KİMSE PAHALIDAN SATMASIN KENDİNİ , BİZ BİLİRİZ HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..!GİDENE ÜZÜLME BASKASINA GİDİYORDUR , GELENE SEVİNME BASKASINDAN GELİYORDUR.. BİZ ÜÇ  KİŞİYİZZ; BEN, KEYFİM  VE KAHYASI ...! BENİ TANIYAN BİLİR , BİLEN ANLAR, ANLAMAYAN UZAR.. AYIK OLL PANİK YAPMA RAHAT OL BAK DALGANA..3 GÜNLÜK DÜNYA NEE.. SANA KALIR NEDE BANA ..!!! GİDEN DÖNMEK İSTER BIRAK DÖNSÜN , NE KAYBETMİŞ BİR DAHA GÖRSÜNN

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Sevgili baharder yorumları okursan zaten ister istemez neşen yerine gelecektir. :)
Birşey demek istemiyorum ama yine de hayatta çok daha fazla üzülebileceğin şeyler var. :) Lütfen kimse bana duygusuz demesin değilim :) Nasıl ki ölenin arkasından ağlamak geri getirmiyorsa gitmek isteyeni durdursan bile hiç birşey eskisi gibi olamayacaktır sadece kendinizi alıştırmaya çalışırsınız en güzeli uzamadan kopmasıdır.  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Çekip gitmeden önce saygı seviyeyi zorlayacak davranışlar sergilemek yerine iyi düşünün ..(derim)
Bir gün hata yaptığınızı farkına varmış olabileceğiniz olasılığını  ve  tekrar dönmek isteyebileceğinizi unutmayın.. 

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Teselli etme ve kendini kandırma gayretlerin işe yarasa da,yaramasa da fuzulidir aslında.
Mutluluğu ertele ama acıy sakın erteleme,zamanında hakkıyla yaşa,tat.. Yardım isteme,bunalımdaysan,bunal.. Ağlamaklıysan gülmeye çabalama,ağla.. Acı çek..Birşeycik olmaz... Mutluluğu büyüten ayrılıktık,acıdır,kötü gündür..Teselli ve yardım talebi acı'yı besler.. Çek ama besleme,öldür..Hiç şüphen olmasın -baharder ,asl yaşamak buna deniyor. Herşeyin gönlünce olmasın diliyorum .