Yararlı olabileceğini düşünüyorum.. Alfred ADLER..

• Konbuyu başlatan tigerlook21
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde tigerlook21 tarafından oluşturulan Yararlı olabileceğini düşünüyorum.. Alfred ADLER.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,924 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı Yararlı olabileceğini düşünüyorum.. Alfred ADLER..
Konbuyu başlatan tigerlook21
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan anti hümanist
tigerlook21

tigerlook21

Kullanıcı
3 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
Alfred ADLER'in " Nevroz Sorunları " adlı kitabını okudum,çok beğendim,tavsiye edebilirim. Kitap, Alfred Adler'in seminerlerinde,konferanslarında Nevroz hastalığını anlatırken kendi hastalarını örnek gösterip nevroz hastalığının nasıl oluşabileceğini ve ne tür davranışlar sergileyebileceklerini anlatıyor.. Ben bu sayede  nevroz hastası kişileri daha iyi saptayabilir hatta kendi çocuklarımın ya da yeğenlerimin bu hastalığa düşmesini önlemek için daha dikkatli davranabilirim.. Herkese saygılar...

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
teşekkürler :)
Gerçekten de psikoloji kitapları okumak
çok faydalı.
Ben de psikoloji okumaya Adler'in 'İnsanı Tanıma Sanatı'
kitabı ile başlamıştım.
Ergenlikte okuyunca ağır gelmişti.
Ama çok da faydasını gördüm. :)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
okunacak kitapların sayısı o kadar birikti ki nasıl okuyacağım onca kitabı bilmiyorum bu tavsiyeni de dinleyeceğim sağol okuduktan sıonra yorumu mu yazarım  ;)

A

anti hümanist

Kullanıcı
31 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
ADLER'in tarzı çok hoşuma gitmez. şu açıdan ki çok fazla uzun cümleler kuruyor,gereksiz sözlükler kullanıyor,aynı anlamı bir kaç kelimeyle ifade ediyor.bu da doğal olarak anlatım bozukluğuna yol açıyor.
normalde anlatım bozuklukları anlatım akışını sağlasa da amcam sağolsun sıkıyo da sıkıyo :) ;)