Yalnızlığın uğultusu!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
Web
www.kendinigelistir.com
ghfghg5yl.jpg

lfjkj6sv.jpg

vhh9hz.jpg

3js9.jpg

12ix8.jpg

36.jpg

05cs0pp1.jpg

4g5gbyp.jpg

4drkk9c.png

klm50uwpt6.jpg

jounnesse35277956732zv2.jpg

013511ef0du3.jpg

Yalnızlık Bende saklı çıkmaz biran dışarı

deniz kenarında çekilmiş fotoğraflar çok güzelll...
bende kendimi kötü hissettiğimde inerim deniz kenarına ve telefonumu kapatıp satlerce otururum .
bu bana çok iyi gelir.
teşekkürler codex...

Kendinizi bulmak çok ayrı bir şey değil mi?
Bazen böyle yalnız kalıyorsunuz... İyi ya da kötü! Ama kendi fotoğrafını görmek gibi bir şey bu.

bu fotoğraflara bakınca üzüldüm şimdi hepsi biribirinden güselll yanlızlık kötü şey teşekkürler codex:)

evet çok güzeldi.. yanlızlık kötü olduğu kadar aslında bazen insanın kendini dinlemesi için tek çıkış yolu..

Siyah beyaz fotoğraflar yalnızlığa farklı bir hüzün katmış.Güzeldi teşekkürler.

tşkkrlr K  her kare bi hayatı haykırıyor,UÇTUM... ben gidiyorum,bu kadar duygu yoğunluğu yeter...

:( insanoglunun icini burukturan resimler. Paylasım icin saol Codex.

hani insan bazen sadece yanlızlığı ile baş başa kalmak ister ve bir deniz kıyısında öle bakar ufka yanlız bir deniz feneri gibi     emeğine sağlık teşekkürler

sağol codex gerçekten yanlızlığı en iyi anlatan fotoğraflar ..... yanlızllık ayrı şey yanlız kalmak ayrı şey insan sürekli yanlız kalmamalı bir süre kafasını kendini dinleyebilir bunu da yapar, yapmalı ama uzun süre yanlız olması insanı mutsuz eder diye düşünüyorum

güzel resimler tşk paylaşımınız için. kişi zaman zaman  yalnız kalıp kendini dinlemeli, tam benlik resimler  :) . bakmak güzel

Geri