Yakinda Robotlara Asik Olabiliriz

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Yakinda Robotlara Asik Olabiliriz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,784 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Yakinda Robotlara Asik Olabiliriz
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Yapay zeká uzmanı bir İngiliz bilim adamı, insanların "birkaç on yıl içerisinde" robotlara aşık olup onlarla sevişebileceklerini, hatta evlenebileceklerini bildirdi.

"Yapay Eşlerle Yakın İlişkiler" adlı doktora tezini Hollanda’nın Maastricht Üniversitesi’ne sunan David Levy, robotbilim ve yapay zeka çalışmalarındaki mevcut eğilimleri tahlil etti.

İngiliz bilim adamının vardığı sonuca göre, mevcut bilimsel çalışmaların aynı hızla sürmesi durumunda "insan-robot evlilikleri" çok yakın bir gelecekte gerçekleşecek. Levy, robotların giderek insanlara benzeyeceğini, hem kişilikleri, hem de duygularını ifade etme başarıları nedeniyle birçok insanın onlara aşık olacağını iddia etti.

Konu hakkında bir de kitap yazan Levy’ye göre bugün hayatta olan pek çok kişi, yakın gelecekte bunu görebilecek.

Kaynak: Hürriyet..

H

hayal73

Kullanıcı
4 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Paylaşım için teşekkürler ..Böyle bir film oynamıştı televizyonda yanlış hatırlamıyorsam .Türk filmi Kemal Sunal,la ,Fatma Girik oynuyordu .Fatma girik robottu ve kemal sunal,a aşık oluyordu evleniceklerdi hatırladığım kadarıyla.Çok komikti ama ,gerçektede eminim çok komik olur .Düşünemiyorum bir robota aşık olmayı . ;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Şaşırmamak gerek..
Aslında insan olduğunu zanneden aslında çok robot tipler hala mevcut..

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Yapay organların olacağını daha önce duymuştum,hadi dedim olabilir bilimadamları neler yapmıyorlar
Ama gelecek zamanda robotlara aşık olabileceğimizi hiç düşünmemiştim.
Erkeklerin,kadınların hemcinleriyle evliliklerini toplum kaldıramıyor robot ile olan evliliğini nasıl hazmeder bilemem,hadi evlendin ya çocuk  ::) çok mu ileri gittim ;D

E

efem

Kullanıcı
7 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
hanedeyim
çocuğada bir yol bulur bu bilim adamları yapmadıkları şey kalmadı zaten
::) ::)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Herşeyin bir çözümü var..
Ademoğlunda bu keskin zeka varken..
Nasılki bitkilerin GDO'larıyla oynanıyorsa insanlarında DNA'sıyla oynanır bakılır bi'çaresine : (

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ebru' Alıntı:
Yapay organların olacağını daha önce duymuştum,hadi dedim olabilir bilimadamları neler yapmıyorlar
Ama gelecek zamanda robotlara aşık olabileceğimizi hiç düşünmemiştim.
Erkeklerin,kadınların hemcinleriyle evliliklerini toplum kaldıramıyor robot ile olan evliliğini nasıl hazmeder bilemem,hadi evlendin ya çocuk  ::) çok mu ileri gittim ;D
Yok yok ne ileri gitmesi heheeh :d

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
enteresan  ???desenize ilerde kanlı canlı insan bulmak antika sahibi olmak gibi
olacak  :D

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
ASLIHAN' Alıntı:
enteresan  ???desenize ilerde kanlı canlı insan bulmak antika sahibi olmak gibi
olacak  :D
Yok canlı insan bulunurda orijinal olurmu o tartışılır.. Küçün androitler,yarı androit varlıklara dönüşebiliriz. :d İnsanın genleri ile oynamaya başladılar zaten.. Biz hala gdo ile uğraşıok :d
Bi elli yıl geriden takip ediyoruz hayatı dünyayı felan..

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
matrix gerçek olacak desene  ???
ilerde robotlarla savaşmaya başlayacağız...Terminatör filmlerinde olduğu gibi :S

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
ASLIHAN' Alıntı:
matrix gerçek olacak desene  ???
ilerde robotlarla savaşmaya başlayacağız...Terminatör filmlerinde olduğu gibi :S
Matrix gerçek olmaz olmasınada.. İnsan kendisiyle savaşmayı bitirdiğinde belki bir şeyler başarılabilir iyiye dair..

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
İnsan kendisiyle savaşmayı bitirdiğinde belki bir şeyler başarılabilir iyiye dair..
kendisiyle savaşmayı bırakınca pek çok şeyin iyiye gideceği kesinde savaşında insanları terk edeceğini hiç zannetmiyorum yada insanın savaşı...
konu başlığını görünce direk , ''Yok artık!'' dedim  :D bu derece abarttık mı ya :) daha birbirimize olan aşkımızı sorgularken...

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yav şu obot olayı beni hep ürkütmüştür, robocop dan sonra:)))) Sanki ne yaacakları belli olmazmış gibi geliyor. Tabii bunda filmlerin ve hatta çizgi filmlerin de çok etkisi var:)

Dayım çocuk felci geçirdiğinden bir bacağında cihaz var mesela. Küçükken ondan bile korkardım. Kafamda, bir an başka bir kişiliğe bürünüp bizi öldürebilecekmiş potansiyeli ile yaşadım bir dönem:)) Büyüyünce geçti:)))

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Robocoptan bende zamanında çok etkilenmiştim yav :d Ay ne günlerdi be yav..
Makineleşmeye karşı durmak gerekiyor heralde :d

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
;D ;D Sana da mı oldu? Yav ne bileyim çocukluk işte, gerçi şimdi de istemem çevremde robot falan ya. Uzaklaşıcaz iyice birbirimizden, çok iletişimsiz olucaz:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
;D ;D Sana da mı oldu? Yav ne bileyim çocukluk işte, gerçi şimdi de istemem çevremde robot falan ya. Uzaklaşıcaz iyice birbirimizden, çok iletişimsiz olucaz:)
Ay olmazmı yav.. İlk izlediğimde yav bu dünya gelecekte böle olacaksa ne diye yaşıyoruz demiş ve korkmuştum.. Zaten serinin ilk filminde her türlü kötü olay varıdı vesselam :d
Zaten iletişemiyoruz abi.. En azından eskisi gibi değil. umarım robotları jenifer lopeze benzetirler ileride,yada salma hayek :d

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Hep beraber robotlaşan bir dünya yaratmak dileyiyle
duymadan ,görmeden , hissetmeden hatta susarak yaşamak iyidir iyi : (

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Başlığı görünce aklıma gelen ilk şey, ''aşık olacak adam kalmamış da robotlara aşık olacağız!'' oldu...

''Felaket'' diye tanımlasam, ayıp olur mu?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
dideM' Alıntı:
Zaten iletişemiyoruz abi.. En azından eskisi gibi değil. umarım robotları jenifer lopeze benzetirler ileride,yada salma hayek :d
  ;D ;D Ya vazgec su sevdadan:))))))
Olur olur vazgeçerim... Nasılsa bütün hanımefendiler aynı..  :d(Bazıları hariç.. Maksat genelleme kabul edilmesin dedim.. Ama genele yakın bir kısmı aynı..)