Ya Sen ????

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Ya Sen ???? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,660 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Ya Sen ????
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Ya sen?

Sen kimleri takdir ettin bugüne kadar?

Şu anda kimleri takdir ediyorsun?

Kendini hiç takdir ettin mi mesela?

Aileni, iş arkadaşlarını, alışveriş yaptığın marketi

Yaşadığın bölgenin yönetimini

Sınıf arkadaşlarını, şarkılarını severek dinlediğin bir şarkıcıyı

Takdir ettiğin oldu mu hiç?

Oldu mu?

Olacak mı?

Denemek ister misin?

Alıntıdır.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Ben her sabah kaldırımları süpüren yaşlı ama güleryüzlü amcayı takdir ettim ve hatta kendisine her sabah bunu belli etmek için " günaydın,kolay gelsin" diyorum.... :)

Ya siz? :)

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
Takdir ettiklerim olmuştur. ama en çok kankamı takdir ediyorum. Çünkü her zaman yanımda idi.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mesleğini coşkuyla yapan ve  idealleri için yaşayan insanları takdir ederim.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
ibrahim58' Alıntı:
Takdir ettiklerim olmuştur. ama en çok kankamı takdir ediyorum. Çünkü her zaman yanımda idi.
Seni kaldırmak bu kadar zor mu yaw:)) Yanlış mı anladım yoksa..?

Ben babamı takdir ediyorum ya. 60 yaşında neredeyse 3. üniversitesine girdi. Bıkmıyor öğrenmekten, helal olsun diyorum her seferinde:)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Toplumsal olaylara duyarlı insanları hep takdir etmişimdir.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Valla benim böyle bir yazım var, "Siz Hiç?" adlı sanırım, artık link vermeyeyim hepten adım çıkacak!
Hatta Gülşah o yazımın altınada aynı yorumu yapmıştın iyi hatırlıyorum, bu tutumunu sürdürmene sevindim ama bence ilişkilerini daha genişlet canım benim. Yol üzerinde sadece yer süpüren kişiler yok çünkü.:)

İşini iyi yapan herkesi takdir ederim. Hatta karşıt görüşte olsam bile, iyi organize olarak tüm takım beraberliklerini, sadece bizim zaaflarımızı kullanarak tırmanmış olsalar bile takdir eder, kendime/kendimize kızarım.
Aman bu takdire ne kadar iyi organize olmuş olursa olsun hiç bir suç örgütü dahil değildir. Gerçi bu örgütlerinde ortaya çıkması yine bazı boşluklar nedeniyledir ki, şimdi bu çok derin mevzu.
Takdirim çalışanlaradır!

dideM' Alıntı:
Ben babamı takdir ediyorum ya. 60 yaşında neredeyse 3. üniversitesine girdi. Bıkmıyor öğrenmekten, helal olsun diyorum her seferinde:)
Ve özellikle Didem'in babasına hayran kalarak takdir ettim. Kendisine senin aracılığınla saygılar Didemcim.

B

birtanem

Kullanıcı
30 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
  Ben hayata dört elle sarılmış , pozitif olmayı başarabilen , toplumun içinde ama bir o kadar da farklı olan, bugün kendim için ne yaptım diyebilen  insanları her zaman taktir ettim ve etmeye de devam edeceğim.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Sağol Zeynep,  :-* :)
Bunu dün gece okudum ve her zamanki gibi buradan paylaşıp üye arkadaşlarımızında takdir ettiklerini öğrenmek,paylaşmalarını istedim.
Haklısın örneği değiştirmem gerek ama itiraf etmeliyim ki konuyu ekledikten sonra ilk örneği vermek istedim.  ;D ;) :)

Aslında bu örneği veriyorum çünkü çoğu insan takdir etmek deyince hep yüksek iş alanlarında başarılı olmuş kişileri örnek veriyorlar bende bunu verdim ki farkında olalım "başarı belli bir kategori dalına bağlı değil" anlamında  :)

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mesela ben eşimi takdir ettiğimi ona sık sık söylerim başımıza gelen olaylarda gösterdiği sabrından ötürü.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
kendini bilen başkalarının haklarına saygılı vede işini iyi yaptığını düşündüğüm etrafımdaki herkesi takdir eder vede bunları onlara söylemekten keyif alırım çünkü  insanlara bişeyleri iyi yaptıklarını belirtmek daha yüreklendirici bir davranış olacaktır

dideM' Alıntı:
bende babanı çok taktir ettim didem yıllar önce sevmediğim bir bölüme kayıt yaptırdım sonrada burda okuyunca ne olacak diye okulu bıraktım ve seveceğim bir bölümde okumak yerine çalışmayı tercih etsemde okuma hevesi içimde kaldı geçengün tekrar denesemmi diye düşündüm ama artık çok geç deyip vaz geçtim galiba hiç birşey için geç değilmiş

tigerlook21

tigerlook21

Kullanıcı
3 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
ben burada yine gülşah ı tebrik ediyorum..çok güzel düşünüyorsun.düşünce tarzında bir güzellik var.Bence zeynep in biraz daha kafasını kaldırması lazım :-X

S

sedef

Kullanıcı
16 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
takdir etmek bir erdemdir bence
takdir edenleri takdir ediyoruum

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
tigerlook21' Alıntı:
ben burada yine gülşah ı tebrik ediyorum..çok güzel düşünüyorsun.düşünce tarzında bir güzellik var.Bence zeynep in biraz daha kafasını kaldırması lazım :-X
Teşekkür ederim ama buda Zeynep'in bakış açısı...saygı duymak gerek diye düşünüyorum. :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Takdir ettiğim insanlar çoğalıyor.
Helede aklında  her türlü menfi durum olmayan tamamen insanlarla alakalı kişileri takdir ediyorum.
Tanıdım bir kaçını bir kaç zaman önce.
Mutluluk verici vesslam.

C

cihanser

Kullanıcı
6 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gaziantep
Lise de hocalarımdan birinin sabrını birde  kankamı hep takdir etmişimdir.  Dostumun şarkı ,türkü ,sözlerini aklında tutmasını, Randevumuza iki dk geç gittiğimde yarım saat söylenmesini  : ) hep takdir etmişimdir  . Aslında takdir ettiğim birçok kiş var da önemli olan bence takdir ettiğimiz kişiye kendisin takdir ettiğimiz söylemek bence.

M

mavidünya

Kullanıcı
11 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sabırlı , hoşgörülü, karşısındakinin haklarına saygılı, idealleri olan ve gerçekleştirme çabasında olan, öğrenmekten asla vazgeçmeyen insanları çok takdir etmişimdir.
Takdirlerin en büyüğünü gösterdiğim üniversite hocamdır. :)

E

efza

Kullanıcı
26 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
Sabırlı , hoşgörülü, karşısındakinin haklarına saygılı, idealleri olan ve gerçekleştirme çabasında olan, öğrenmekten asla vazgeçmeyen insanları çok takdir etmişimdir.