WORK AND TRAVEL

• Konbuyu başlatan CooLTurK
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde CooLTurK tarafından oluşturulan WORK AND TRAVEL başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,349 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı WORK AND TRAVEL
Konbuyu başlatan CooLTurK
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Feveran Estomp
C

CooLTurK

Kullanıcı
3 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Afyon
Arkadaşlar iyi günler ßen afyonkctpe iktisat öğrencisym work and travel programıyla bu yaz Amerika'ya gitmeyi düşünüorm eğer biligisi olan varsa paylaşabilir miyiz ordaki yaşam,uçak bileti,yeme içme,çalışma fırsatları neler biliyorsanız Amerika ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum..Teşşkürler.

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Alaska taraflarında çalışırsan (balık işiyle) iyi para kazanıldığını biliyorum. Ancak ingilizcemi ilerletmek istiyorum diyorsan daha güneye inmen şart. Tabi orada "kazanç" açısından düşüşlerin olacaktır. Uçak biletini, yeme, içme, barınma vs.'ni tamamen gittiğin Work & Travel firması ayarlayacak zaten. Bunlar tamamen bir organizasyon.

Fırsat derken, vergi muafiyetinden ve istisnalarından yararlanarak kendine bir takım oyuncakları (her türlü elektronik alet, edavat) yarı fiyatına getirebilirsin. Diğer taraftan yabancı dil anlamında (eğer istekliyesen) çok şey kazanacaksın. VE eğer tutucuysan (tasarruf etmeyi biliyorsan) verdiğin paradan daha fazla kazanma ihtimalin çok yüksek.

C

CooLTurK

Kullanıcı
3 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Afyon
herşey iyi tamamda fiyatı en az indergemek için uğraşıyorum şimdi uçak bileti falan kendim arıyorum uygun bulursam daha iyi olcak firma deilde ben ayarlıcam bileti yani onlar komisyn ücreti falan alıolr çnkü..

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
CooLTurK' Alıntı:
herşey iyi tamamda fiyatı en az indergemek için uğraşıyorum şimdi uçak bileti falan kendim arıyorum uygun bulursam daha iyi olcak firma deilde ben ayarlıcam bileti yani onlar komisyn ücreti falan alıolr çnkü..
O zaman yapacağın şey özel hava yolları firmalarının "gideceğin tarihler arası" yaptığı indirimleri veya kampanyaları takip etmek.

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Genelde özel şirketler yaz aylarında indirim ya da kampanya türü tarifeler yapmakta..