Vehbi KOÇ'tan ilginç bir hikaye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dyenice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dyenice

Kullanıcı
Kurt hindistan cevizinin kabuğunu delerek içeriye girmiş. İçerisi mümbit olduğu için yedikçe büyümüş.Bir gün hindistan cevizinin içnde yiyecek bi şey kalmamış. Kendi de kocaman olmuş,sırtı hindistan cevizinin kabuğuna daynmış, kabuğu bir türlü kıramazmış, yiyecekte kalmadığından başlamış zayıflamaya. Nihayet o kadar küçülmüş ki, ilk açtığı delikten küçük bir kurt olarak dışarı çıkmış. Vehbi KOÇ "mütahitlikte tıpkı kurdun hikayesi gibi!" diyor.
    Alıntı

bakın bu bir Vehbi KOÇ'tan alıntı hikaye ben hikayeyi kesmemek için tam olarak yazdım. Şimdiki mütahitlerin durumu ortadadır ona  diecek bi sözüm yok. bu hikayenin ne zaman yazıldığını bilmiyoruz ozaman için belki öyleymiştir. walla bu gibi bir siteden böyle elştiriler duymak üzücü. Ben sizi heryönden gören insanlar sanmıştım yanılmışım. :'(

aslında yorumlarda kötü bişey yazılmamış..
yalnızca konu anlaşılamamış eleştiriler o yüzden bu şekilde..

Vehbi koç sadece zenqin ßir iş adamı. zeki ßir ßiLqi adamı deqiLki önemsemeyin ßence

ya.ser01' Alıntı:
Vehbi koç sadece zenqin ßir iş adamı. zeki ßir ßiLqi adamı deqiLki önemsemeyin ßence
Zengin bi iş adamı olmak da kolay değildir ki taktik ve zeka vs.. gerektirir bence... ::)

paylaşım için teşekkürler bence bu durum sadece vehbi koç için geçerli değil çok yetenekli ve bilinçli iş adamların hayatlarında vehbi koç gibi bir olay yer almaktadadır....

bence Vehbi amcam dio ki:
ben bi kurt olarak hindistan cevizlerinden alacagım kadarını alıpta çıktım açgözlülük yapmadım
alanlarıda gördüm başladıkları yere geri döndüler  ;)

greta' Alıntı:
bence Vehbi amcam dio ki:
ben bi kurt olarak hindistan cevizlerinden alacagım kadarını alıpta çıktım açgözlülük yapmadım
alanlarıda gördüm başladıkları yere geri döndüler  ;)

;) katılıyorum sana greta​

ınsanlar bazen sonunu dusunmeden bedava bulduguna sarılır bu yuzdendır kı en aptal hayvan fındık kurdudur fındıgın ıcıne gırıp yer yer sonrada cıkamaz olurler malesef kı gunumuzde de gorunusu ınsana benzeyen ama ıcı fındık kurdu olan ınsanlar var ve bız onlarla aynı ortamı paylasıyoruz :o

ya bu hikaye yi Vehbi KOÇ "mütahitlikte tıpkı kurdun hikayesi gibi!"  yazısını okumadan önce terör sorunu zannettim hani  Nihayet o kadar küçülmüş ki, ilk açtığı delikten küçük bir kurt olarak dışarı çıkmış yazıyo  ya  aklıma birden o geldi.

yukarıdaki yazımı yanlış  anlayanlar olacaktır  ufak bi düzeltme yapayım ben terör denen illetin küçülüp def olacağı  ima etmeye çalıştım.

Geri