UZUUUUN ZAMANDAN SONRA GERİ DÖNDÜM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xeinep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xeinep

Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar;
çok uzun zamandır (yaklaşık 1 senedir) siteye giriş yapmıyorum.az önce eski mesajlarımı okudum da,sanırım artık hiçbirşey eskisi gibi değil.geçen yıl büyük bir mutlulukla sizlerle de paylaştığım o "çok sevdiğim" işimden 7 ayın sonunda ayrıldım.herşeyde bir hayır vardır derler ya;öyleymiş gerçekten.senelerdir görmediğim bir arkadaşımla o iş yerinde "tesadüfen" karşılaşıp evlendim :) işte bu sebeplerden dolayı 1 senedir yoktum,site de değişmiş çok güzel olmuş :)
bu arada;
tekrar iş aramaya başladım,eskişehirden arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim :)

İnşallah en kısa zamanda, gönlünüze göre güzel bir iş bulursunuz.

Hoşgeldiniz tekrardan...  :)

Herkese merhaba;
En son 2008 yılında giriş yapıp tekrar ortadan kaybolmuşum  :-\ Bugün aklıma geldi bir bakayım dedim,üyeliğimin silindiğini düşünmüştüm ama hala duruyormuş  :)
2008'den bu yana tarantulalar konusunda kendimi geliştirmekle meşguldüm,şu anda evde 5 adet tarantulam var ve en önemlisi 2 arkadaşımla birlikte kendi sitemi kurdum  :) Merakınız varsa eğer,sitemizin adresi imzamdadır  ;)

xeinep' Alıntı:
Herkese merhaba;
En son 2008 yılında giriş yapıp tekrar ortadan kaybolmuşum  :-\ Bugün aklıma geldi bir bakayım dedim,üyeliğimin silindiğini düşünmüştüm ama hala duruyormuş  :)
2008'den bu yana tarantulalar konusunda kendimi geliştirmekle meşguldüm,şu anda evde 5 adet tarantulam var ve en önemlisi 2 arkadaşımla birlikte kendi sitemi kurdum  :) Merakınız varsa eğer,sitemizin adresi imzamdadır  ;)

Sevgili xeinep...
Aramıza tekrardan hoşgeldin ama ...
Sitemizle link vererek reklam  yapmak yasak ...
Zamanında ben bile banlanmıştım...
Bu konuda bilgi vereyim istedim ((:

Geri