Uzayda yalnız değiliz ve NASA da bunu biliyor

• Konbuyu başlatan tornado_53
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde tornado_53 tarafından oluşturulan Uzayda yalnız değiliz ve NASA da bunu biliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,198 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Uzayda yalnız değiliz ve NASA da bunu biliyor
Konbuyu başlatan tornado_53
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan morkiz
T

tornado_53

Kullanıcı
24 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Rize
Uzayda yalnız değiliz ve NASA da bunu biliyor

Dr. Edgar Mitchell, NASA’da çalıştığı dönemde Dünya’ya birçok UFO ziyareti yapıldığından da haberdar olduğunu, ancak bunların da üstünün örtüldüğünü bildirdi. Mitchell, 1947’de New Mexico’nun Roswell bölgesine UFO düşmesi olayının da gerçek olduğunu söyledi.

Mitchell, “Bu olayların üstü hükümetlerimiz tarafından son 60 yıldır çok iyi bir şekilde örtüldü, ancak yavaş yavaş dışarı sızdı ve bazılarımız bunların bir kısmı hakkında bilgi edinme ayrıcalığına sahip olduk” dedi.

1971’de Ay’daki en uzun yürüyüşü yapan Mitchell, bir radyoya verdiği mülakatta, NASA’da uzaylılarla temas kuran kaynakların, uzaylıları “bize acayip gelen küçük insanlar” diye tarif ettiklerini anlattı.

Mitchell, muhtemelen bu “hakiki ET’lerin” geleneksel koca kafalı, büyük gözlü uzaylı imajına uyduğunu söyledi.

Dünyalıların teknolojisinin uzaylılarınki kadar karmaşık olmadığını belirten Mitchell, “Uzaylılar bize düşman olsalardı, şimdiye kadar mahvolmuş olurduk” dedi.

NASA ise Mitchell’in iddialarını yalanlamakta gecikmedi. Bir NASA sözcüsü, uzay kurumunun UFO’ları izlemediğini, gerek dünyada, gerekse kainatın başka bir yerindeki uzyalıların varlığını gizleme yoluna gitmediğini söyledi.

Mitchell, Apollo 14’ün komutanı Alan Shepard ile birlikte Ay üzerinde 9 saat 17 dakika yürüyerek en uzun yürüyüşü yapmıştı.

Kaynak: http://www.yazilimindir.com

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
gerçekten var yani uzaylılar.peki neden gizlemeye çalışıyor olabilirler ki  ???

B

businessmann

Kullanıcı
27 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adapazarı
site.mynet.com
ben olmadığına inanmıyorum olabilir ayrıca morkiz'ın sorusuna da katılıyorum neden gizlenir ki bu uzaylılar(eğer gerçekten varlarsa),kesin bir çıkarları vardır:d

T

tornado_53

Kullanıcı
24 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Rize
Düşünüyorum da yüce Allahım bu koca evreni yalnız ne kadar kudretli olduğunu göstermek için mi yarattı?Dünya milyarda bir bi gezegen.Öyleyse gerisi yalanmı?Milyarlarca gezegen sadece dünyada ki insanlar iyi yaşasınlar diye mi yaratıldı? :-\

morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
değil mi süleyman abi.benm de kafam karışıyo,ya da şaşırıyorum düşününce.garip bişe.ama bu dünyada hiç birşey boşuna değil,bundan eminim :)