uyuşturucu ve arkadaş çevresini özetleyen bir harika

• Konbuyu başlatan shendan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde En Son Okuduğum Kitap kategorisinde shendan tarafından oluşturulan uyuşturucu ve arkadaş çevresini özetleyen bir harika başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,564 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı En Son Okuduğum Kitap
Konu Başlığı uyuşturucu ve arkadaş çevresini özetleyen bir harika
Konbuyu başlatan shendan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan prenses35
S

shendan

Kullanıcı
5 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Balıkesir
Kitabın adı "Eroinle Dans".
    Evet ilk önce çok ürkütücü geliyor insana ama okunduğunda her gencin her ebebeynin hatta herkesin okuması gerektiği düşüncesine vardığım bir kitap.Canan TAN yazmış.Üniversiteyi kazanan oradaki arkadaş çevresi ile kötü alışkanlıklara sürüklenen genç bir kızın hikayesini anlatıyor.İbret ve ders alınması gereken harika bir roman.Farkında olmadan birilerinin birilerini nereye nasıl sürüklediğini anlatıyor akıcı bir dil ve güncel bir kitap herkese okumasını tavsiye ederim...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Canan Tan'mı yazmış..hımmmm...Diger kitaplarını okumadım ama,bunu kesin okur ve evde herkese okuturum..
Paylaşımın için teşekkürler..

M

mydestiny

Kullanıcı
31 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Okudum. Güzel kitap olmuş.

Uyuşturucuya başlamanın arkadaş çevresinin etkisi oldukça büyük gerçekten. Eylül'ün üniversite psikoloji bölümünü kazanması ve İstanbul'a gelişiyle başlıyor. Yuttaki oda arkadaşı Dünya ....

Eylül ve Dünya'nın eroinle dansı etkileyiciydi.

Tavsiye ederim  ;)

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
"Çok şaşıracaksın ama... Sana olan tutsaklığım buraya kadar Eroin! Vedalaşmamızın zamanı geldi. Her şey ne güzel başlamıştı oysa...

Yepyeni ufuklar açmıştın önüme. Bulutların üzerine çıkarıp özgür bırakmıştın beni. Bambaşka bir özgürlüktü bu; çevremdekilerden farklı kılan, sıkı sıkıya bağlanmaya değer, çekici, vazgeçilmesi güç bir büyü...

Asıl tutulduğum da buydu galiba. Eros, dedim sana! Aşk tanrım oldun benim. Mutluydum kollarında... Beni dansa kaldırdığında, geri çeviremedim; tam tersine havalar uçtum sevincimden... Ayaklarımızın uyumu harikaydı. Bana bırakmıştın kendini, istediğim gibi yönetebiliyordum seni. Hep böyle sürecek sandım..."

"... Tüm sorumluluğu sana yüklemek haksızlık olur. Nereye sürüklendiğim belliydi, gene de koştum peşinden. Canımdaki canı çekip alman da ders olmadı bana. Senden kaçarken, sana sığındım. Yaptığımızın ölüm dansı olduğunu bile bile, kollarındaki sarhoşluğumu sürdürdüğüm için, ben de en az senin kadar suçlu değil miyim? Ama bitti artık...

Ölüm dansı tek kişiliktir! Bundan sonrasından bana eşlik edemeyeceksin. Ölümüm senin elinden olmayacak Eroin! Bu zevki tattırmayacağım sana..." Eroinle ölümüne dans! Bitti, deseniz de bir yerlerde sürüyor hala. Değişen, yalnızca dans edenler...

evet ne kadar mücadele verilse de başladıktan sonra bırakması hiç kolay olmuyor..zorlu bir savaş...
özellikle gençlerin ARKADAŞ çevresine dikkat etmelerini,arkadaslarınızı seçerek,iyi tanıyarak yaklasın onlara yoksa sizleri farketmeden yanlış yollara sürükleyebilir...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Canan Tan kitabında ne gibi mesaj vermek istedi okumadan yorum yapmak zor ama..
  Uyuşturucu baronlarının uzantısı dünyayı sarmış durumda..
Yolları biran önce kesilmesse eğer (ki çok zor) tehlike çığ gibi büyüyor..
Dikkatli olmak gerek..

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
haklısın crt evet çok dikkatli olmak gerek,nasıl olduğunu bile anlamadan bazen başlanılabiliyor...