M
mybest__
Kullanıcı
- 16 Kas 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
ewt çok doğru söylemişsin sözü olnaların gücü gücü olanlarında duyarlılığı yok herkes bir vurdum duymazlıktır gidiyo ama inanıyorum ki bunları düzeltme çabasına giden dernekler kuruluşlar hep çalışmakta ve varlığını bilmesekte işlerini yerine getirme çabasında olduklarını bilmek çok iyi ama bu bir çözüm değil tabi ki çünkü ne olursa olsun muhakkak bu gibi kuruluşların önüne de set koymakta bazı çıkarı olan insanlar Allah bu gibi kuruluşlara yardım etsin uyşturucu üreten satan getiren götüren herkesi ıslah etsin ve akıl versin bi şekilde de doğruyu göstersin inş tabi kullananlara daLier22' Alıntı:çok şey söylenebilir bu gibi durumlarda. ama ne yazıkki sözü olanların düzeltmeye gücü yok. gücü olanların duyarlılığı yok...
Hayır Alper uğuşturucu kullanan genç kızın günden güne mahvolmuş halini gösteren kareler var.Hoş bir görüntü değil moralim bozulduburda videomu var ne var anlamadım bişi açılmıyo bende
teşekkürler daha önce açılmamıştıda ondan sordum..UNKAPANI' Alıntı:Hayır Alper uğuşturucu kullanan genç kızın günden güne mahvolmuş halini gösteren kareler var.Hoş bir görüntü değil moralim bozulduburda videomu var ne var anlamadım bişi açılmıyo bendeTemiz bir hayat yaşamak varken insanlar neden bataklığa saplanmak isterler anlamış değilim :-\