UNUTMAMAK İLE İLGİLİ ÖYKÜ

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde M tarafından oluşturulan UNUTMAMAK İLE İLGİLİ ÖYKÜ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,448 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı UNUTMAMAK İLE İLGİLİ ÖYKÜ
Konbuyu başlatan M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nil_92
M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Unutmamak İçin Uyarı

İran 'in sıcak bölgelerinde, su hayattaki en kıymetli şeylerden biriymiş. Özel su depolarında toplanır ve genelde büyük testilerle uzak yerlere taşınırmış. Bir baba oğlunu su almaya göndermiş. Gönderirken şöyle söylemiş: "Oğlum, şu testiyi al ve bize biraz su getir, ama testiyi düşürmemeye ve suyu dökmemeye dikkat et." Bu sözlerden sonra elini uzatıp oğlunun yanağına esaslı bir şamar kondurmuş. Çocuğun gözleri yaşla dolmuş, ama testiyi yine de sıkı sıkı kavramış ve su deposuna gitmiş. Anne kızgın bir şekilde sormuş: "Niye çocuğa vurdun? Hiçbir şey yapmadı." Baba şöyle cevap vermiş: "Şamar ona unutmaması için bir uyarı. Artık hayatı boyunca içi su dolu bir testiyi düşürmeyecektir. Onu testiyi kırdıktan sonra şamarlasaydım, ne faydası olacaktı?"​

Alıntı.

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
uyarı biraz sert olmuş sanki oysa tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırdı :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:) Evet hoşlukla söylenildiği zaman  biz insanlar fazla dikkate almıyoruz yada önemsemiyoruz.Katı , sert bir biçimde söylenildiğinde daha dikkatli oluyoruz.

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
M' Alıntı:
:) Evet hoşlukla söylenildiği zaman  biz insanlar fazla dikkate almıyoruz yada önemsemiyoruz.Katı , sert bir biçimde söylenildiğinde daha dikkatli oluyoruz.
herkes için geçerli değildir bence o :)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tabi ki her insan bir olmuyor.Ama ben lise yıllarından hatırlıyorum çok ciddi bir tarih hocamız vardı derste çıt çıkmazdı  bakışlarıyla korkuturdu bizi ama dersinin hakkını verirdi aynı  zamanda kimse onun dersinde de kalmazdı(= Çok sasırırdık bu duruma :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
hımm farklı bir tarzı varmış  :)